ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ola Forssmed lämnade Pernilla Wahlgren: ”Såg bra ut på pappret”

20 maj, 2023 
Pernilla Wahlgren och Ola Forssmed
Ola Forssmed valde att hoppa av Pernilla Wahlgrens show Pernilla Wahlgren har hybris.
Nu kommer plötsligen sanningen fram om vad som hände bakom kulisserna.
– Det här är storyn i korthet, säger Ola till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”Brand logo
Pernilla Wahlgrens ord om livet som nyförlovad: ”Känns...”

Ola Forssmed, 49, var länge en del av det så kallade "Hybris-gänget" som turnerade med Pernilla Wahlgren, 55, och hennes föreställning Pernilla Wahlgren har hybris, som var en uppföljare till Pernilla Wahlgren – kort glad och tacksam.

Därför lämnade Ola Forssmed Pernilla Wahlgrens show Hybris

Men efter pandemin kom plötsligt ett oväntat besked. Ola som länge varit en del av det sammansvetsade gänget valde att hoppa av turnén och ersattes snabbt med Pernillas bror Linus Wahlgren, 46. Så vad var det egentligen som hände när Ola valde att göra som han gjorde? Det berättar han nu i en intervju med Hänt.

– Vi blev osams, nej jag skoja men det här är storyn i korthet. När coronan inträffade så hade jag en plan eller ja hela Sverige hade väl en planering. Det såg så bra ut på pappret, allting låg omlott så där, inget skulle överlappa varandra. Jag skulle hinna avsluta det här och påbörja nästa men när corona då kom så kastades alla överenskommelserna upp i luften och trillade ner. Då försökte alla lösa det så gått de kunde, säger Ola och fortsätter:

Annons

– Hur gör vi nu tänkte man och anledningen till att jag hoppade av Hybris sista säsongen var att jag hade kontrakt för att göra Tootsie på Oscarsteatern. Vi pratade då om ifall man kan ersätta mig och det kunde man så det löste ju sig.

Så reagerade Pernilla Wahlgren när Ola Forssmed valde att lämna

Ola och Pernilla är förutom kollegor även nära vänner privat. Det har han tidigare berättat om för Hänt. Men hur reagerade då Pernilla när Ola självmant valde att lämna hennes föreställning, vars biljetter redan var sålda.

Hur gick samtalen, ni var ändå ett tight gäng. Vad sa Pernilla?

– Jag hörde inte vad hon sa, hon bara grät. Nej men alla hade förståelse för allas inställning så det fanns inget krångligt. Det var snarare roligt att försöka lösa det och jag var med i den lösningen. Jag hade idéer om namn och vilka som skulle fungera med de andra, jag känner ju alla så väl. Då hade vi lösningen närmare än man trodde, det var då att ta någon från familjen för då kunde man också vara rolig kring det.

FOTO: TT

Annons