LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Linus Wahlgren ersätter – tar över Pernillas show efter avhoppet

28 apr, 2022 
AvFelicia Hovryd
Linus och Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har ett hektiskt schemat och nu drar även Hybris-turnén igång.
Men nu kommer nyheten att en av huvudrollsinnehavarna försvinner från showen – och ersätts av ingen mindre än Pernillas lillebror Linus!
Annons
Linus Wahlgren berättar om stora intressetBrand logo
Linus Wahlgren berättar om stora intresset

Pernilla Wahlgren, 54, har många strängar på sin lyra. Inte nog med att hon är artist så har hon sitt egna realityprogram Wahlgrens värld, hon sitter i Masked singer-juryn, hon har egna klädkollektioner och har också fullt upp med sitt husbygge. Nyligen kom även nyheten att Pernilla startar ett eget hudvårdsmärke och som grädden på moset har hon showen Pernilla Wahlgren har hybris.

Hennes hektiska schema gör som förståeligt att annat blir lidande, och i det här fallet har det varit hennes blogg.

Pernilla Wahlgren slutar blogga – tackar för alla år

Under flera veckors tid har det varit tyst från Pernillas håll på bloggen. Men i ett nytt inägg berättar hon nu hur det egentligen ligger till.

”Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek . Tiden är kommen för att säga farväl. Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!”, skriver Pernilla bland annat på bloggen.

Annons

Pernilla har tidigare gjort showen Kort, Glad & Tacksam för att fira att artisten själv har fyllt 50 år, en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier tillsammans med vänner Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Måns Nathanaelson och Kim Sulocki som även är med på Hybris-turnén.

Ola Forssmed lämnar showen – ersätts av Linus Wahlgren

Nu kommer nyheten att Ola Forssmed lämnar Hybris-tåget efter föreställningen i Uddevalla. Det är ingen mindre än Pernillas lillebror Linus Wahlgren som ersätter Ola. Med det nya tillskottet utlovas även nytt material på scenen.

”En Wahlgren mer eller mindre tänker ni men helt ny i gänget är inte ”lillebrorsan” utan även han är ju nära vän med övrig ensemble sedan många år och efter medverkanden i olika teaterproduktioner, tv-serier och filmer tillsammans så har dom alla byggt en stark vänskap som kommer visa sig på scenen”, meddelar de i ett pressmeddelande och fortsätter:

Annons

”Detta innebär ju också att som scenföreställning kommer Pernilla Wahlgren har Hybris genomgå lite av en evolution inför hösten. Sketcher kommer att läggas till och kanske dras ifrån, en ny sång eller två kommer förmodligen uppdagas och som alltid blir det lite naket förstås.”

Linus Wahlgrens ord om nya jobbet

Linus kommenterar det hela på sin egna Instagram:

”Klart man ställer upp när syrran tving…frågar. Så glad att få ersätta geniet Ola Forsmed, Inte alls nån ångest. Och att få åka på turné och bli sminkad av sin exfru Jessica Wahlgren ser jag oxå galet mycket fram emot. Nä, det här kommer bli fantastiskt! Se hur peppad jag är!”

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

Annons