breakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreakingbreaking

Pernilla Wahlgrens chockbesked efter alla år – slutar: ”Tiden är kommen”

26 apr, 2022 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har många bollar i luften,
men efter många år som aktiv meddelar tv-profilen nu att hon slutar med ett av sina projekt.
”Tack för alla underbara år”, skriver hon.
Annons
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"
Pernilla om sin bror Peters skilsmässa: "Bor hos mamma och pappa"

Pernilla Wahlgren är utan tvekan en av Sveriges mest folkkära profiler. Tillsammans med dottern Bianca Ingrosso har hon gjort succé i realityprogrammet Wahlgrens värld, och med sina personligheter har de båda vunnit svenska folkets hjärtan.

Men realityprogrammet är långt ifrån det enda Pernilla har sysslat med på senaste tiden. Utöver det har hon också gjort andra tv-program, sin egna föreställning, klädkollektioner och byggt hus. Ja, listan kan göras lång.

Hennes hektiska schema gör som förståeligt att annat blir lidande, och i det här fallet har det varit hennes blogg.

Nu meddelar hon att hon slutar med bloggen efter många år som aktiv.

Pernilla Wahlgren slutar blogga – tackar för alla år

Det är i ett nytt inägg på bloggen som man kan läsa om beslutet.

Annons

”Kära följare! Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV! Bloggen däremot har ju fått gå i ide. Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe!! Jag är en av de som började först. Och är nu en av de sista som slutar”, skriver Pernilla och fortsätter:

”Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek . Tiden är kommen för att säga farväl. Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!”

Annons

Följarnas starka reaktioner efter beskedet

Under alla år har Pernilla byggt sig en trogen följarskara. Och det är nu dessa som helt och hållet stöttar Pernilla i hennes beslut, samtidigt som de önskar henne all lycka framöver.

”Tack för en härlig tid här på bloggen. Lycka till nu med allt du tar för dig och ha ett fortsatt bra liv! Ha det bra och njut av kärleken!”, skriver bland annat en person.

”Tack för alla år du delat med dig av ditt liv! Din blogg har varit till glädje för många genom åren! Hoppas du känner likadant för egen del”, skriver en annan.

”Så tråkigt att du slutar blogga, men man har förstått det eftersom du inte gjort det sedan oktober och haft fullt upp med olika jobb, kärlek, flytt osv. Men tur du finns på Instagram tex. Tack så mycket för alla år med bloggen och lycka till med allt nytt!!”, skriver en tredje.

Och även vi på Hänt önskar all lycka framöver!

FOTO: TT

Annons