LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Brolin hemlös i 7 månader – mardrömmen med barnen: ”Jobbigt liv”

03 maj, 2024 
Det är ungefär ett år sedan som Anna Brolin gjorde den jobbiga – och kostsamma – upptäckten att hela hennes kök var vattenskadat.
Nu berättar hon för Hänt om tiden som hemlös.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Matilda Boza – visar upp sonen BenBrand logo
Fem blixtsnabba med Matilda Boza – visar upp sonen Ben

Det har nu gått två år sedan Anna Brolin, 43, meddelade att hon och ex-maken Jesper Rodhborn, 48, går skilda vägar efter nio år ihop.

Efter det flyttade Anna in i en lägenhet på Södermalm i Stockholm, men ganska snabbt gjorde hon ett rejält bakslag: i princip hela köket var vattenskadat.

– Det var en vattenläcka som ställde till livet lite grann.. Men nu är den fixad, men sedan är det väl lite saker… Det kanske inte är helt piffat än, men det går att bo där, säger Anna till Hänt på premiärdagen av Kolmårdens djurpark.

Anna Brolin tvingades riva köket

Där och då när vattenskadan upptäcktes var det bara att tänka rationellt och agera snabbt. Det slutade med att Anna fick riva hela köket.

”Vi kan kalla första bilden trött mamma söker kraft sista timmarna i just detta kök som absolut är älskvärt men även vattenskadat som nu måste rivas och torkas och ”de boende” bege sig till köksduglig ort ett par månader Sommaräventyret blev så att säga ännu liiiite mer äventyrligt.”, skrev Anna då på Instagram.

Annons

Anna Brolin var hemlös i sju månader

Lägenheten blev med andra ord inte en plats där hon kunde bo med barnen, istället fick hon ta till nödlösningar.

– Jag spelade in Farmen och då bodde jag i baracker i Skillingaryd, jag löste boende lite vecka till vecka faktiskt under sommaren. Vi hade en liten evakueringslägenhet och ja, det var lite klippa och klistra, jobbigt liv. Men nu är man bara glad att man har ett golv att gå på, förklarar hon för Hänt.

Hur länge pågick det här?

– Sex, sju månader tror jag att det blev.

Anna får också frågan om hon vill sälja det här och gå vidare, men där är hon bestämd.

– Nej nej nej, jag vill helst inte flytta en meter. Det blir ju aldrig helt klart, men det går att bo. Jag kan tvätta, jag kan duscha, det är funktionellt.

FOTO:

Annons