LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter skilsmässan från Jesper Rodhborn – här är Anna Brolins nya boende

01 jun, 2023 
Simon Lundh
Anna Brolin
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skilde sig förra året efter nio år ihop.
Efter separationen har Anna flyttat till ett nytt boende.
Så bor tv-profilen idag!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som giftaBrand logo
Anna Brolin och Jesper Rodhborn skiljer sig efter nio år som gifta

Anna Brolin, 43, syns ofta i olika sändningar på TV4. Tidigare har hon programlett studioprogram inför stora mästerskap i fotboll, men hon är även flitigt medverkande i kanalens stora eftermiddagssatsning Efter fem och såklart haft en framträdande roll i Farmen.

I april 2022 valde Anna och maken Jesper Rodhborn, 48, att separera efter nio år tillsammans. Under åren de var ett par fick de också barnen Elton och Lionel. När ex-paret bekräftade skilsmässan berättade de att deras söner är deras största fokus.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner.”, skrev de båda i ett inlägg på Instagram.

Här ligger Anna Brolins nya boende

Efter skilsmässan har Anna flyttat till sitt nya boende som ligger på Södermalm i Stockholm. Som också ligger nära parets gamla boende. En flytt som Anna berättade om i tidningen Amelia.

Annons

– Jo men jag har ju precis flyttat till en liknande lägenhet i området. Hur det är att flytta tror jag alla vet. Det är ju väldigt mycket att göra, sa Anna i intervjun.

Dä berättade också Anna att hon ännu inte helt kommit tillrätta i den nya lägenheten.

– Eh, nä, jag är på gång, sa hon då.

Anna Brolins festliga tillställning – invigde lägenheten

En flytt kräver som sig bör en inflyttningsfest, något som nu Anna har dragit ihop. I podden Jessica & Hanna – Å andra sidan, berättade Annas vän Jessica Wahlgren, 48, om tillställningen hemma hos TV4-profilen.

– Vi började på innergården och käkade massa god mat och satt och snackade, sa hon och fortsatte att beskriva att Anna även anordnade lekar och tävlingar för gästerna som kom på inflyttningsfesten.

I podden berättade Jessica vidare om festen och om vilka som dök upp hemma hos Anna.

– Vi har ju många gemensamma vänner och kolleger till mig som hon också blivit vän med, som sminkar henne på ”Fyran”. Så jag träffade många gamla kolleger och massa gamla vänner och nya vänner.

Hänt har sökt Anna Brolin för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/Patrik Österberg/TT

Annons