LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jessica Wahlgrens avslöjande om Anna Brolins fest – efter uppbrottet

26 maj, 2023 
ANNA BROLIN, JESSICA WAHLGREN
Anna Brolin har nyligen flyttat till en ny lägenhet efter skilsmässan från sin ex-make Jesper.
Nu kan Jessica Wahlgren avslöja detaljer från deras privata inflyttningsfest!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

Det är lite drygt ett år sedan som Anna Brolin, 42, och ex-maken Jesper Rodhborn 47, meddelade att de går skilda vägar. Ex-paret har två söner tillsammans och sedan skilsmässan har de varit noga med att sätta barnen i absolut första hand. Anna och Jesper har bland annat varit på roliga resor och djurparker tillsammans sedan dess.

Till vardags jobbar Anna Brolin på TV4, dagligen i programmet Efter fem och på somrarna har hon fullt upp med inspelningarna för Farmen, där hon är programledare.

Jessica Wahlgren om sommarplanerna med Magnus

En annan som också har fullt upp, men snarare bakom kulisserna, är Jessica Wahlgren, 48. Sedan flera år tillbaka är hon make up-artist och har sminkat Anna bland annat flera gånger.

Annons

Även i Jessicas liv händer det mycket just nu. I sommar firar hon ett år som gift tillsammans med maken Magnus Norman, 46.

– Ja men vi har en ganska busy sommar. Det är tennis i Båstad, det är 1-årig bröllopsdags-resa som är en överraskning. Sedan är det barnen till Marbella och ja du vet, det är väldigt mycket, men väldigt mycket kul, sa hon nyligen till Hänt.

Anna Brolins nya lägenhet efter uppbrottet – Jessica avslöjar festen

Det har ju som sagt gått ungefär ett år sedan Anna Brolin gick ut med att hon och Jesper skiljer sig. Och nu verkar hon även ha hittat en ny lägenhet! Detta kan Jessica avslöja i det senaste avsnittet av podden Jessica & Hanna – Å andra sidan.

– Anna Brolin hade lite inflyttningsfest/födelsedagsfest i sin lägenhet i stan. Så vi började på innergården och käkade massa god mat och satt och snackade. Vi har ju många gemensamma vänner och kollegor till mig som hon också blivit vän med, som sminkar henne på 4:an, berättar Jessica i podden och fortsätter:

– Så jag träffade många gamla kollegor och massa gamla vänner och nya vänner.

Festen verkade ha varit väldigt lyckad och förutom härlig stämning och god mat så hade Anna även ordnat med lite roliga tävlingar.

FOTO: Jari Kantola/TT, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

Annons