joakim lundell

Joakim Lundell om intima utseendedetaljen – nu avslöjar han allt

Joakim Lundell om intima utseendedetaljen – nu avslöjar han allt

Joakim Lundell har alltid älskat sin piercing, som han haft på penisen.
Den är dock ett minne blott nu för tiden och nu berättar han varför.
– Du vet inte hur mycket ångest jag har över det där, säger Joakim Lundell i Youtube-serien Intimt med Björken.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Slå på ljud

Joakim Lundell, 37, är en av Sveriges mest framgångsrika entreprenörer och gör succé inom sociala medier, film och tv. Tidigare i år släppte han sin första långfilm, skräckfilmen Feed, och filmen gick verkligen hem hos svenska folket. Den belönades nämligen med "Publikens pris" på Guldbaggegalan 2023.

Att göra skräckfilm är något som ligger Joakim varmt om hjärtat, nästa skräckfilm Cancelled är nämligen på gång. Utöver att göra skräckfilmer så är just temat skräck något han brinner för och i flera års tid har han spelat in tv-serien Spökjakt tillsammans med hustrun Jonna Lundell, 29.

För alla Spökjakt-fans kommer nu dock ett sorgligt besked. Inspelningarna till den nya säsongen har hållit på den senaste tiden men nyligen kunde Joakim komma med ett tråkigt besked: detta blir sista säsongen!

– Men som jag känner just nu så får det här bli sista säsongen för nu, sa han i sin podd.

Därför har Joakim Lundell slutat ha sin piercing

Både Joakim och Jonna är väldigt öppna med allt möjligt mellan himmel och jord. Men något som de flesta kanske inte visste om Joakim är att han brukade ha en penispiercing.

När han nu gästar Martin Björks Youtube-serie Intimt med Björken berättar Joakim att han tagit bort piercingen.

– Har du kvar din kukpiercing?, frågar Martin Björk.

– Nej.

– Skönt?, fortsätter Martin.

Men då kommer det fram. Joakim ville egentligen inte ta bort den, men han föll för Jonnas vilja.

– Nej det är det fan inte. Du vet inte hur mycket ångest jag har över det där. Jag föll för grupptrycket, eller inte grupptryck men ensam-trycket från min fru Jonna. Hon sa att den skavde, den gjorde ont, den var ingenting att ha, den var inte bra, säger han.

Joakim Lundell om händelsen på hotellet

Joakim börjar berätta om en sjuk historia som hänt med piercingen.

– Det här är faktiskt en ganska sjuk historia, så då tog jag ut den under varje sex. För jag tänkte såhär “fan heller att jag ska ta ur den helt, jag tar ut den före varje sex så får hon som hon vill”, säger Joakim och fortsätter:

– Men sedan glömde jag den på sängbordet på ett hotellrum där vi spelade in Spökjakt, då får jag panik. Så då ber jag koordinationsansvarig att ringa till hotellet och säga att jag har glömt en piercing där. Jag såg i ögonen när jag kom och hämtade den, att någon hade tagit på den där och insett vad det var. Jag ville ju inte heller säga att “det är en kukpiercing, så ta handskar eller papper eller något när du tar den”. Det vill man ju inte säga när man ringer.

– Så då får jag ett litet kuvert med den, men jag ser ju i ögonen. Hon vet om det, jag vet om det, och vi vet vart den har suttit någonstans.

FOTO: LORESTANI ALI/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN