alice stenlöf

Alice Stenlöf i tårar – bryter ihop totalt: ”Jag hatar kärlek”

Alice Stenlöf

Alice Stenlöf avslöjade härom veckan att hon skaffat flickvän.
I ett nytt avsnitt av podcasten Vad fan hände? bryter nu Alice ihop totalt.
– Jag hatar kärlek, jag hatar det, säger hon i podcasten.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idag
0:43

Efter reklamen: Alice Stenlöfs relationer genom åren – så ser kärlekslivet ut idag

(0:43)

Slå på ljud

Kärleken har gått upp och ner för Alice Stenlöf, 26, under de senaste åren. I samband med att hon medverkade i Let's dance gjorde hon och tidigare pojkvännen Philip Wong slut efter många år tillsammans.

Strax där efter blev hon tillsammans med rapparen Jireel Pereira men senaste åren har hon varit singel. Nyligen bekräftade Alice dock att hon börjat dejta igen och denna gången var det en tjej som hade fångat hennes intresse.

– Det är den första tjejen jag har varit attraherad av på det sättet, sa Alice i podcasten Vad fan hände? när hon avslöjade relationen.

Kort där på benämne Alice plötsligt sin dejt som flickvän.

Alice Stenlöf i tårar – plötsliga utspelet: ”Jag hatar kärlek”

I ett nytt avsnitt av podden som Alice driver tillsammans med Klara Elvgren är kärlek ett av de stora samtalsämnena. Tjejerna delar med sig av olika låtar som de lyssnat på under olika perioder i deras liv – bland annat vi hjärtekross.

– Jag gjorde den här läxan när du sa välj ut några låtar som verkligen får dig att få upp ett tydligt minne och när jag gick igenom min lista av låtar, också en sån här dag där jag är lite skör och har en puttrande ångest. Jag skrollade ner i listan och började lyssna på de här låtarna, alltså jag hade så mycket gråt i halsen för känslan blir så tydlig så det kan vara så att jag börjar lipa i det här avsnittet.

Sagt och gjort svämmar känslorna plötsligt över för Alice när Klara spelar upp en Melissa Horn-låt för henne. Låten förklarar Klara påminner henne om en tid där hon hade en relation som inte funkade.

När låten tystnar hörs Alice bryta ihop.

– Jag hatar kärlek, jag hatar det. Jag vill fan inte vara med, jag hatar det. Va fan ska man vara kär för, säger Alice med tårarna sprutande.

Alice Stenlöf om relationen med Jireel: ”Jag var inte lycklig”

Det är inte första gången Alice och Klara går in på djupet angående relationer som inte gått som de hoppats. Alice har tidigare berättat öppet om att hennes förhållande med Jireel inte var så glatt som många upplevde det.

– Jag var inte lycklig, jag var så lost. Instagram... lita inte på sociala medier, har Alice sagt i ett tidigare avsnitt.

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN