LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nära vännens avslöjande om Alice Stenlöf och Jireels relation: ”Toxic”

16 apr, 2023 
Jireel och Alice Stenlöf
Alice Stenlöf och Jireel var ett par under 2020-2021.
Nu kommer plötsligt okända detaljer om relationen upp.
– Jag var inte lycklig, säger Alice i podden Vad fan hände?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alice Stenlöfs besked om kärlekslivetBrand logo
Alice Stenlöfs besked om kärlekslivet

När Alice Stenlöf, 26, slog igenom som influencer var hon tillsammans med dåvarande pojkvännen Philip Wong, 29. Men plötsligt, mitt under sin medverkan i Let's dance, kom beskedet att paret valt att gå skilda vägar.

Några månader senare hade Alice funnit kärleken på nytt, denna gång i rapparen Jireel Lavia Pereira, 23. Plötsligt fick relationen ett abrupt slut då Jireel postade en bild där han förklarade att paret brutit upp.

”För att klargöra en sak. Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa”, skrev Jireel när han avslöjade uppbrottet.

Klara Elvgren om Alice Stenlöf och Jireeels relation: ”Toxic”

Cirka två år har nu gått sedan dess men när Alice nu startat podcasten Vad fan hände? tillsammans med Klara Elvgren, 32, kommer plötsligt den tidigare relationen på tal.

Annons

Det är när Klara och Alice pratar om vilket stöd Klara var under tiden Alice gick igenom uppbrottet från Philip som de sedan glider in på Alice relation med Jireel.

– Jag vill också poängtera att det var jag som presenterade Jireel för dig. Det var ändå jag som fick in Jireel i ditt liv, säger Klara i podden.

Vidare pratar de om hur Klara blev besviken på Alice som inte visade sig vilja tillbringa lika mycket tid med vännen när Jireel dök upp i hennes liv.

– Jag var hemsk på många sätt, sen introducerade du mig för mitt senaste ex, säger Alice.

– Ja Jireel, vi måste ändå kunna kalla honom namnet. Gör det ont? Är det känsligt? Åh fy fan, säger Klara och tillägger.

– Han blev mitt ex för dig, det här exet som jag berättade om som var så toxic.

Alice håller med men påpekar att det inte riktigt var så illa som Klara får det att låta.

– Ja fast inte riktigt så, men det var mycket i min relation som du redan i förhand kunde säga "Alice det här kommer hända, och det händer allt. Alltså allt. Jag återupplevde Alice liv", säger Alice.

Klara Elvgren
Klara Elvgren har podden Vad fan hände? med Alice Stenlöf. Foto: TT

Alice Stenlöfs ärliga ord om relationen: ”Jag var inte lycklig”

Även om kärleken såg ut att sprudla på sociala medier menar nu Alice att allt inte var som det såg ut.

– Jag var inte lycklig, jag var så lost. Instagram... lita inte på sociala medier, säger Alice.

Vid ett tillfälle där Klara lagt korten på bordet angående hur hon upplevde Alice som vän ska Klara även påpekat att Alice och Jireels relation inte skulle komma att ha en ljus framtid.

– Där och då så säger jag också "jag kan inte se på när du blir förstörd av den här killen". Jag sa också nu har jag sagt det, säger Klara.

FOTO: TT

Annons