joakim lundell

Joakim Lundell försvinner helt – lägger ner spökjakt: ”Sista säsongen”

JOAKIM LUNDELL

Spökjakt är ett av svenska folkets favorit-program i tv-tablån.
Men nu kommer Joakim Lundell med ett tråkigt besked till alla fans – han lägger nämligen ner programmet helt och hållet.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”
0:26

Efter reklamen: Emil Henrohn försvinner från Göta Lejon: ”Jag har en...”

(0:26)

Slå på ljud

Jocke Lundell, 36, har många strängar på sin lyra. Om han inte filmar material till den egna Youtube-kanalen som han har ihop med hustrun Jonna Lundell, 28, har han fullt upp med tv-program som Familjen Lundell, Lundell-huset och Spökjakt.

Tillsammans med Jonna har han barnen Lunabelle, 3, och Lionel, 2, och följarna fullkomligt älskar att få följa familjen på sociala medier.

Därför försvinner Joakim Lundell från sociala medier

Men nyligen meddelade Joakim att han kommer försvinna och ligga lågt på sociala medier.

”Sociala medier är ett gift enligt mig. Det har mer och mer gått upp för mig sista året och framför allt månaderna. När du död så spelar det ingen roll att du satt med mobilen 10 timmar om dygnet utan det handlar om hur närvarande du var i riktiga livet.”, förklarade han då.

Sedan dess har han faktiskt inte försvunnit helt och hållet – som tur är. Dessutom håller en ny säsong av Spökjakt på att spelas in. Men nu visar det sig att den här säsongen blir hans sista.

Nu försvinner Spökjakt helt – Joakim Lundell lägger ner

I det senaste avsnittet av Jocke och Jonna – Sanningen måste fram svarar paret på frågor från följarna. Det är många frågor som handlar om Spökjakt och nu berättar Joakim mer om den nya säsongen, som har ett nytt medium och att Johanna är tillbaka.

– Ja men en liten sammanfattning. Jag har ju sagt att det här får bli sista säsongen med Spökjakt, det har jag varit öppen med och att jag vill göra andra saker. Sedan så stänger jag inte dörren för framtiden, kanske en ny reboot Spökjakt 2.0 i framtiden ifall man blir sugen, säger Joakim och fortsätter:

– Men som jag känner just nu så får det här bli sista säsongen för nu. Då kände jag ändå att istället för att bara ta massa nya ställen, att ta de ställena där vi har mest frågor om vad fan var det som hände.

Den här säsongen skiljer sig lite från tidigare då det inte är nya platser som Joakim och Jonna besöker. Den här gången är det platser som de redan varit på.

– Så vi har ju en lite annan approach den här säsongen och vi gör mer experiment just kring saker vi upplevde där innan. När man kommer till ett nytt ställe går man ju egentligen bara runt planlöst och försöker hitta en tråd på plats för man vet inte vad som händer, säger Joakim i podden.

FOTO: LORESTANI ALI/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN