LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magnus Carlssons hemlighet för maken Mats Carlsson avslöjad:”Blåljugits”

02 mar, 2023 
När är det okej att ljuga?
I detta fallet var det nog Magnus Carlssons enda utväg..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför har inte Magnus Carlsson och Mats Carlsson firat sin bröllopsdagBrand logo
Därför har inte Magnus Carlsson och Mats Carlsson firat sin bröllopsdag

Magnus Carlsson har haft en strålande karriär – och det verkar ha gått minst lika bra i privatlivet de senaste åren. Han har nämligen kilat stadigt med sin Mats i flera år, de gifte sig 2006. Detta var något Magnus kommenterade när Hänt nyligen träffade honom:

– Vi har varit gifta i 17 år nu och det har varit så himla mycket runt den här Melodifestivalen-cirkusen så vi har inte riktigt hunnit fira ordentligt. Men vi är ganska bra på att fira i vardagen också, det är middagar och lite sådant där mys. Men vi får ta en ordentlig middag när det här är över, sa Magnus och syftade på att han var med i Mellos mellanakt.

Magnus Carlsson med sin kärlek Mats.
Magnus Carlsson med sin kärlek Mats.
Annons

– Nej alltså vi har nog kommit fram till att livet springer iväg så fruktansvärt fort och båda vi två är liksom mitt uppe i våra karriärer. Jag tror inte vi har tänkt så mycket utan det gav sig själv, vi har det bra nu och så får det nog vara, sa Magnus och betonade att de är så nöjda med sin lilla hund:

– Det är vi två och Cooper, perfekt!

Magnus Carlssons stora hemlighet för Mats: ”Blåljugits”

Nu avslöjar Magnus att Mats snart fyller hela 50 år – vilket såklart ska firas! Han har därför länge planerat för en stor överraskningsfest för sin älskling, vilket inte alltid är enkelt. Det är på Instagram som han berättar om kvällen, samt hur han har fått ljuga för sin make.

”Igår var det dags för surpriseparty för Mats kommande 50-årsdag! Det har smusslats och blåljugits ett bra tag för att få alla bollar i rullning, men igår var det äntligen dags! Ulla Winbladh var fyllt av underbara vänner, kärlek, bubbel och mat, livemusik och babbel in på sena kvällen”, skriver han och lägger till:

”Och så klart största tacket till alla vänner på festen. Vilket jäkla gäng det blev!!”

Annons