hänt exklusivt

Magnus Carlssons barnbesked med maken Mats Carlsson – stora beslutet

MAGNUS CARLSSON, MATS CARLSSON

Magnus Carlsson har varit gift med sin stora kärlek Mats de senaste 17 åren.
Nu berättar de för Hänt om hur de ser på att skaffa barn.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför har inte Magnus Carlsson och Mats Carlsson firat 17 år som gifta
0:23

Efter reklamen: Därför har inte Magnus Carlsson och Mats Carlsson firat 17 år som gifta

(0:23)

Slå på ljud

Magnus Carlsson, 48, är högaktuell i den andra deltävlingen av Melodifestivalen 2023. Han är däremot inte på plats som en tävlande artist, utan i år är det för att underhålla svenska folket i mellanakten som gäller.

Magnus har varit med i Melodifestivalen åtta gånger och kvällen till ära kommer han möta Linda Bengtzing, 48, i en schlager-battle. Linda har ju också varit med i "Mello" åtta gånger så spänningen är olidlig när det nu återstår att se vem som vinner deras interna mellanakt-tävling.

”Vi kommer att leverera en massa schlager helt enkelt! Mello-eurfori och allsång så taket på arenan lyfter. Allt serverat i 180 knyck”, säger Magnus Carlsson i ett pressmeddelande.

Magnus Carlssons kärlekssaga med maken Mats

Sedan 2006 är Magnus gift med maken Mats Carlsson. I en tidigare intervju med Hemtrevligt har paret berättat att de träffades när de gick på samma gymklasser i bodypump. Mats var där i sällskap med sin tjejkompis som fick Magnus att tro att Mats redan var upptagen.

– Vi tittade på varandra, slog ned blicken, tittade tillbaka. Till slut knuffade min tjejkompis fram oss till varandra och sa: ”Nu räcker det. Byt nummer.” Vi är båda blyga privat, förklarade Mats.

Första intrycket från bådas håll var att den andre hade ett väldigt bra yttre – men med tiden visade det sig att de klickade på ett djupare plan och de blev blixtförälskade. Tio månader senare ringde bröllopsklockorna och än idag är kärleken starkare än någonsin.

– Allt är toppen-toppen, vi har ju varit gifta sedan 2006 så det har ju blivit en väldans massa år som vi har firat, berättar Magnus för Hänt.

Magnus Carlssons nya barnbesked

Vi träffar Magnus i Linköping, där han precis repat mellanakten tillsammans med Linda Bengtzing. Dessutom firade paret 17 år som gifta i januari.

– Vi har varit gifta i 17 år nu och det har varit så himla mycket runt den här Melodifestivalen-cirkusen så vi har inte riktigt hunnit fira ordentligt. Men vi är ganska bra på att fira i vardagen också, det är middagar och lite sådant där mys. Men vi får ta en ordentlig middag när det här är över, säger Magnus glatt till Hänt.

En fråga som paret fått under årens lopp är hur de ser på att skaffa barn ihop. I tidigare intervjuer har de berättat att en surrogatmamma varit på tal. Nu berättar Magnus för Hänt hur det egentligen gått med allt.

– Nej alltså vi har nog kommit fram till att livet springer iväg så fruktansvärt fort och båda vi två är liksom mitt uppe i våra karriärer. Jag tror inte vi har tänkt så mycket utan det gav sig själv, vi har det bra nu och så får det nog vara, säger Magnus och tillägger:

– Det är vi två och Cooper, perfekt!

Cooper är parets hund, som ganska nyligen kom in i familjen och Magnus uppdaterar gärna om hur det går för honom med diverse hund-kurser. Dessutom älskar följarna när Cooper syns till – faktum är att Cooper även har ett eget Instagram-konto!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jennifer Iversen

FRÅN FÖRSTASIDAN