LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Brolins bakslag med nya lägenheten – nu berättar hon: ”Måste rivas”

16 jun, 2023 
ANNA BROLIN
Anna Brolin har nyligen flyttat till en ny lägenhet efter skilsmässan från sin ex-make Jesper.
Men nu har hon stött på ett bakslag.
”Sommaräventyret blev så att säga ännu liiite mer äventyrligt”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”Brand logo
Anna Brolins dystra besked om Farmen: ”Det kan...”

Det är lite drygt ett år sedan som Anna Brolin, 42, och ex-maken Jesper Rodhborn 47, meddelade att de går skilda vägar. Ex-paret har två söner tillsammans och sedan skilsmässan har de varit noga med att sätta barnen i absolut första hand. Anna och Jesper har bland annat varit på roliga resor och djurparker tillsammans sedan dess.

Till vardags jobbar Anna Brolin på TV4, dagligen i programmet Efter fem och på somrarna har hon fullt upp med inspelningarna för Farmen, där hon är programledare.

Nu har det gått ungefär ett år sedan Anna gick ut med att hon och Jesper skiljer sig och hon flyttade nyligen in i en ny lägenhet.

Anna Brolins inflyttningsfest i nya lägenheten

Häromveckan hade Anna en liten inflyttningsfest för sina vänner. Detta avslöjade vännen Jessica Wahlgren, 48, i sin podd Jessica & Hanna – Å andra sidan.

Annons

– Anna Brolin hade lite inflyttningsfest/födelsedagsfest i sin lägenhet i stan. Så vi började på innergården och käkade massa god mat och satt och snackade. Vi har ju många gemensamma vänner och kollegor till mig som hon också blivit vän med, som sminkar henne på 4:an, berättade Jessica i podden och fortsatte:

– Så jag träffade många gamla kollegor och massa gamla vänner och nya vänner.

Festen verkade ha varit väldigt lyckad och förutom härlig stämning och god mat så hade Anna även ordnat med lite roliga tävlingar.

Bakslaget med Anna Brolins nya lägenhet

Nu har Anna Brolin dock stött på ett bakslag, hon har nämligen drabbats av en vattenskada i köket.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon om det kommande sommarlovet som tagit en någorlunda annan vändning och de måste fly lägenheten i ett par veckor.

”Vi kan kalla första bilden trött mamma söker kraft sista timmarna i just detta kök som absolut är älskvärt men även vattenskadat som nu måste rivas och torkas och ”de boende” bege sig till köksduglig ort ett par månader Sommaräventyret blev så att säga ännu liiiite mer äventyrligt.”, skriver Anna.

FOTO: Johan Jeppsson/TT

Annons