LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Öfvergårds enorma miljonsmäll – tvingas tänka om helt med lyxhuset

02 maj, 2024 
Nyligen lades Anders Öfvergårds villa på Värmdö ut för försäljning. Men nu sänks priset – med hela två miljoner kronor!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Öfvergård om familjens stöd efter turbulenta tiden: ”De vet vem jag är”Brand logo
Anders Öfvergård om familjens stöd efter turbulenta tiden: ”De vet vem jag är”

Anders Öfvergård, 56, är tv-hantverkaren som slog igenom i Arga snickaren. Programmet blev en tittarsuccé och startskottet på en karriär som programledare för stora titlar så som Robinson och Fuskbyggarna.

I många år har Anders bott i sin stora och lyxiga villa ute på Värmdö, i ett området som räknas till ett av öns mest exklusiva. Men nu är det dags för honom att ta farväl, då tv-profilen nu säljer huset.

Anders Öfvergård säljer sitt hus på Värmdö

Det var i slutet av mars som villan först lades ut på Hemnet för försäljning. Villan, som är består av hela 312 kvadratmeter, är fördelat på 10 rum och kök.

Huset är placerad på en höjd, där man ser ut över den 4110 kvadratmeter stora tomten. På tomten finns en egen brygga, en padelbana och i huset finns både bastu och biorum.

Annons

Utgångspriset var till en början på otroliga 25 000 000 kronor. Något som skiljde sig markant med huset Anders sålde i Norrtälje för drygt två år sedan. Huset hade en tomtarea som var ungefär detsamma, och såldes för 7,6 miljoner kronor.

Anders Öfvergård sänker priset på huset med två miljoner kronor

Nu har det gått lite över en månad sedan huset först publicerades, och vi kan se en stor skillnad i annonsen. Det är nämligen så att utgångspriset har sänkts med en markant summa – nämligen hela 2 000 000 kronor!

Villan har nu istället ett utgångspris på 23 000 000 kronor.

FOTO: TV4Play / Instagram

Annons