LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Öfvergård säljer lyxvillan på Värmdö – makalösa prislappen

30 mar, 2024 
Linn Seipel
anders öfvergårds hus
Nu säljer Arga snickaren-Anders Öfvergård sin egen renoveringsdröm.
Den kommer med egen padelbana, biorum, bastu och är INTE gratis!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Öfvergård om familjens stöd efter turbulenta tiden: ”De vet vem jag är”Brand logo
Anders Öfvergård om familjens stöd efter turbulenta tiden: ”De vet vem jag är”

Anders Öfvergård, 56, är tv-hantverkaren som slog igenom i Arga snickaren. Programmet blev en tittarsuccé och startskottet på en karriär som programledare för stora titlar så som Robinson och Fuskbyggarna.

År 2021 valde TV4 dock att bryta kontraktet med Anders, efter några uppmärksammade situationer. De senaste året har man även hört mycket om den omtalade köttstölden som skakade om hans liv.

Men nu är Anders tillbaka, starkare än någonsin. Han har gått i terapi och syns nu åter i rutan. Utöver sin medverkan i Över Atlanten – har han också fått det eget programformatet Renoveringsdrömmar.

Anders Öfvergård säljer huset – ofattbara miljonbeloppet

Och om det är något Anders kan är det ju renovering, hus och fastigheter. Något som talar för att han kommer göra en bra affär med sitt eget, som nu är till salu!

Annons

Det är sajten nu.se som är först att uppmärksamma att tv-snickaren förmedlar lyxvillan på Värmdo i Stockholms skärgård, via Länsförsäkringars Fastighetsförmedling (se bilderna inifrån!). Som framgår av märklarens annons är fastigheten till synes i toppskick, och ligger i området som hör till öns mest exklusiva.

Villan på 312 kvadratmeter fördelat på 10 rum och kök är placerad på en höjd, där man ser ut över den 4110 kvadratmeter stora tomten. På tomten finns en egen brydda, en padelbana och i huset finns både bastu och biorum.

Vad går en sådan här husdröm på då är frågan? Utgångspris ligger på otroliga 25 miljoner kronor. En saftig summa, särskilt om man jämför med huset Anders sålde i Norrtälje för drygt två år sedan. Det var inte i lika gott skick eller stort, men tomtarean var ungefär detsamma. Det gick för 7,6 miljoner kronor.

Vad som orsakar alla husförsäljningar, samt vart Anders med familj ska ta vägen nu återstår att se!

Hänt har sökt Anders Öfvergård utan svar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Annons