LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graaf om vad som hänt med Sasa – efter långa tystnaden: ”Inte ett par”

03 maj, 2024 
Linn Seipel
Magdalena graaf gör slut med nya kärleken Sasa
Magdalena Graaf visade upp senaste kärlekslyckan för drygt två månader sedan – i nygamla kontakten Sasa Jensen.
Nu har paret bestämt sig att de gör sig bäst som vänner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”Brand logo
Systrarna Graaf om den hemliga flörten: ”Hånglade med...”

Magdalena Graaf har haft flera uppmärksammade relationer genom åren, med bland andra Magnus Hedman och Louie Marti. Sistnämnda träffade hon 2020 – och de höll ihop i drygt tre år. Uppbrottet från Magdalena tog hårt på Louie, något han varit öppen med.

– Kärleken tog slut från hennes sida, jag älskar henne fortfarande, är vän med henne fortfarande och vi har bra relation som vänner. Sedan så är det så att man kan aldrig köpa kärleken. Älskar hon inte mig så älskar hon inte mig, svårare än så är det inte, sa han då.

Under en period var Magdalena officiellt singel – tills för drygt två månader sedan då hon bekräftade relationen med en ny kärlek i ett meddelande till Hänt. Detta i den 50-åriga Sasa Jensen, som är en gammal flamma från tonåren. På sin Instagram berättade Magdalena den 13 mars om känslorna.

Annons

”När jag var 16 år, ung och oförstörd jobbade jag och tog hand om @deltagym i ca 4 år. VARJE morgon kom den här stiliga killen @sasa.jensen ner för trappan. Leendet! Skrattet, värmen i rösten och de busiga nötbruna ögonen”, inleder hon inlägget med och fortsätter sedan:

”En sprakande ungdomsförälskelse. Varje morgon i flera år, gjorde han min dag. Kom han INTE en morgon, så blev jag besviken och undrade vart han var och tagit vägen. Klump i magen. Har det hänt något, kommer han tillbaksIdag ca 30 år senare. Alla möten som unga. Alla skratt, leendet, minnena. Det är som att slungas tillbaks till Delta gym. Till tiden då sinnet var oförstört, hjärtat helt och livet inte hunnit sätta mig på prov. Vad säger man. Gammal kärlek rostar aldrig haha. Nu vet ni det :) Lite kul ändå…Så här på kvällskvisten.”

Magdalena Graaf och nya pojkvännen Sasa går isär – vill bara vara vänner

Men kärleken kom att rosta ändå, dessvärre. Det berättar nu Magdalena för Hänt, på frågan om hur relationen går. Spekulationer har nämligen uppstått då han tagit bort gemensamma bilder på dem på sina sociala medier – och Magdalena har heller inte lagt upp några nya gemensamma sedan detta inlägg.

Nu förklarar hon hur det ligger till:

”Vi är superbra vänner och tar hand om hundarna tillsammans! Våra barn är jättebra kompisar så vi är goda vänner och hänger. Men inte som ett par”, svarar Magdalena i ett meddelande till Hänt.

Tråkigt att kärleken inte höll Magdalena, men en nyfunnen vänskap är ju en vinst i sig!

FOTO: Instagram, TV4

Annons