ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Louie Marti om uppbrottet från Magdalena Graaf – verkliga anledningen

05 okt, 2023 
MAGDALENA GRAAF, LOUIE MARTI
Louie Marti och Magdalena Graaf har gjort slut igen, men den här gången finns det något som skiljer sig från parets tidigare uppbrott.
– Älskar hon inte mig så älskar hon inte mig, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför vill Louie Marti inte vara morfar: "Tyvärr"Brand logo
Därför vill Louie Marti inte vara morfar: "Tyvärr"

Det var år 2020 som kärlekssagan mellan Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 45, började. De blev snabbt ett par och i oktober 2021 friade Louie till Magdalena på ett kebabställe i Stockholm.

Kärleken sprudlade men under hösten 2022 kom det plötsliga beskedet att de gått skilda vägar. Men tidigare i år, närmare bestämt i April, kunde paret bekräfta att de återigen var förlovade.

Louie friade till Magdalena när de var i Spanien. Då sa han helt enkelt "gift dig med mig kvinna", och Magdalena hade inga invändningar.

Men nyligen nåddes vi dessvärre av ett tråkigt besked – paret har valt att återigen göra slut.

Louie Marti om uppbrottet från Magdalena Graaf

När Hänt når Louie reder han ut vad det egentligen var som hände.

Annons

– Ja kärleken tog slut från hennes sida, jag älskar henne fortfarande, är vän med henne fortfarande och vi har bra relation som vänner. Sedan så är det så att man kan aldrig köpa kärleken, säger han till Hänt och fortsätter:

– Älskar hon inte mig så älskar hon inte mig, svårare än så är det inte.

Den här tiden när de varit isär har Louie kunnat fokusera på sin båt Ferdinand och samtidigt skriva klart på sin självbiografi.

– I boken nämner jag ju jättemycket om vårat förhållande. Boken handlar ju mycket om att den är politisk, jag vill ju komma in i riksdagen för jag tycker verkligen att Sverige har gått under. Jag tänker inte bara sitta och titta på när Sverige går under, jag vill vara med och förändra, berättar han och fortsätter:

– Det är en självbiografi, det är som en föreläsning. Eftersom jag har ju levt i så många olika världar, allt ifrån den kriminella världen till undre världen, till förorten, blattar, romer, zigenare, spanjorer och jag har rest över hela världen.

Annons

Här är detaljen som skiljer sig från de tidigare uppbrotten

Förhållandet med Magdalena tog slut för ungefär en-två månader sedan. Det är inte första gången det tar slut mellan Louie och Magdalena, men den här gången finns det något som skiljer sig från de andra bolagen.

– Det har ju varit av och på hela tiden. Men det här är ju första gången hon har sagt till mig att hon inte älskar mig. Då blir det automatiskt för mig att jag slutar kämpa för henne. Man kan ju inte hålla på och jaga kärleken, antingen älskar man varandra eller så gör man inte det, säger Louie och fortsätter:

– Så när hon sa att hon inte älskade mig så slutade jag kämpa, det har jag sagt till henne så det är ingen hemlighet. Men vi är goda vänner som sagt och vi har en god relation med mycket tv-grejer på gång.

Kommer ni bli ihop igen?

– Vi älskar ju varandra. Men för mig är det såhär att jag har slutat kämpa i alla fall. Jag har kämpat i tre år, nu får ju hon kämpa om hon vill ha mig tillbaka. Hon får ju kyssa mina spanska skinkor som man säger.

FOTO: Karin Törnblom/TT, SVT play

Annons