BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graaf och Louie Marti har förlovat sig igen: ”Nu jävlar”

26 apr, 2023 
LOUIE MARTI, MAGDALENA GRAAF
I oktober 2021 förlovade sig Louie Marti och Magdalena Graaf på ett kebabställe i Stockholm – sedan gjorde de slut.
Nu är de tillsammans igen och förlovade på nytt!
”Nu jävlar blir det bra”, skriver Louie.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så firar systrarna Graaf julafton: ”Jag har inga...”Brand logo
Så firar systrarna Graaf julafton: ”Jag har inga...”

Det var år 2020 som kärlekssagan mellan Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 45, började. Det hela drog igång efter att Louie hade läst Magdalenas bok och han kunde relatera direkt.

De blev snabbt ett par och i oktober 2021 friade Louie till Magdalena på ett kebabställe i Stockholm. Allt verkade alltså med andra ord väldigt bra mellan paret, men i höstas kom det plötsliga beskedet att de hade gått skilda vägar.

”Ni är många som frågar och är nyfikna på min och Louies relationsstatus. Inte orkar svara på en massa frågor då jag/vi behövt landa lite själva. Jag och Louie är världens bästa vänner. Kärleken tog slut för ett par månader sedan. Vi umgås och hänger, men som kompisar. Det går inte att lära gamla hundar att sitta”, skrev hon då på sin blogg.

Louie Marti om kärleken till Magdalena Graaf

Sedan dess har de hållit en viss kontakt och när Hänt träffade Louie i höstas berättade han att det är en speciell dragningskraft mellan honom och Magdalena. En slags kemi som inte riktigt går att sätta ord på och som är väldigt unik.

Annons

– Alltså jag och Maggan. Vi ser färger som ingen annan ser. Vi har en väldigt stark kemi, vi är såhär lite olika, men samtidigt väldigt lika. Vi är väldigt goda vänner, vi har väldigt mycket gemensamt. Jag är nog fortfarande lite kär i henne, sa Louie då till Hänt och fortsatte:

– Magdalena och jag har alltid vetat att vi är lojala mot varandra. Jag har ingenting ont att säga om henne. Man vet aldrig vad som händer, vi kanske blir ihop igen.

Louie Marti och Magdalena Graaf har förlovat sig igen

Och mycket riktigt blev Magdalena och Louie ihop igen och nu har de även förlovat sig på nytt!

”Förlovade igen med Magdalena Graaf nu jävlar blir det bra. Det behöver inte vara dyrt att förlova sig. Tack mina vänner på Fint och Billigt, Magdalena är en kvinna som nöjer sig. Det behöver inte vara diamanter. Älskar dig min samer”, skriver Louie på Instagram.

För Hänt kan Louie avslöja hur det egentligen gick till på frieriet:

Annons

– Jag åkte ner till Spanien, vi håller på och kollar lite hus och grejer ihop. Då tog jag bara fram ringen och så sa jag bara till henne "ta på dig ringen nu kvinna så ska vi gifta oss", hon sa "jag älskar dig" och så tog hon på sig ringen och jag med. Så mer romantiskt är det inte, säger Louie och skrattar.

– Den här gången gick jag inte ner på knä, jag sa bara att hon skulle ta på sig ringen, fortsätter han.

I nuläget är planen att Magdalena ska heta Magdalena Marti Graaf och att Louie ska heta Louie Marti Graaf. Men det finns däremot ett problem, att det egentligen inte är enligt Louies traditioner.

– Jag är ju spanjor och rom och vi tar ju aldrig kvinnans namn. Vi ska heta Marti Graaf båda två. Så då sa jag faktiskt att allting är förhandlingsbart. Så om det nu blir så att jag tar hennes namn så ska jag ju såklart ringa till alla Graafs och fråga om det är okej att jag bär deras namn, säger han till Hänt och fortsätter:

– Jag är ju som sagt gammalmodig och då vill jag ju ha ett okej från alla Graafs.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons