LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Book åker till Turkiet för skönhetsingrepp – skäms över det som hänt

04 maj, 2024 
Linn Seipel
anna book tänder ingrepp
Anna Book har alltid varit öppen med att hon är mån om sitt utseende – och sin hälsa.
Nu reser hon till Turkiet för att genomföra ett, enligt henne, nödvändigt ingrepp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Books hälsobesked: ”Opererat”Brand logo
Anna Books hälsobesked: ”Opererat”

Anna Book har inte haft det helt lätt på sistone. Tidigare i år tvingades hon opererade in en knäprotes, vilket krävde en del tålamod att vänja sig vid.

”Gårdagen efter OP gick bra på det stora hela men trots ordentliga bedövningar, så KÄNNS det att få en hel knäprotes inopererad. Jag åt iaf bra under dagen och kvällen igår och var uppe för att röra på mig och få igång min nya kroppsdel. Natten har varit något tuffare, så vi får se hur dagen utvecklar sig - det är mycket på schemat och mycket att ta in inför hemgång.”, skrev hon då.

Anna Book tvingas göra om tänderna – akuta situationen: ”Smärtsamt”

Nu behöver Anna genomföra ytterligare ett ingrepp – något hon öppet nu berättar om på sin Instagram.

”Finns inga andra alternativ, än att vara transparent med det som jag nu kommer att genomföra för mig själv. Jag har varit smärtsamt medveten om att jag skulle vara tvungen att fatta det här beslutet redan för flera år sedan och jag har tittat på flera möjliga alternativ både i Sverige, Spanien och Turkiet.”, skriver profilen bland annat i inlägget, och fortsätter:

Annons

”Om lite mer än en vecka, så åker jag till Turkiet för att göra om mina tänder. Det är inget som kommer att göras som en Quick fix! Jag har en tuff resa framför mig så bara att koppla på pannbenet och ta mig igenom det här med.”

Inlägget består av flera klipp där Anna motiverar sitt beslut ytterligare.

”Mina tänder blev aldrig färdiggjorda, och det har nu börjat få allvarliga konsekvenser för mig att hålla på med det här cementet. Jag har exempelvis förlorat två kronor redan. Det gör mig väldigt osäker. Jag vågar inte prata. Det hämmar mig i mitt arbete.”

På videon visar hon upp en liten tub, med så kallad tandcement i. Vilket är ett slags kit som hjälpt till att hålla tänderna på plats, som hon tvingats använda för att de inte blivit korrekt cementerade vid utförandet.

Tuben med tandcement som Anna Book använt regelbundet i sex år.

”Mina tänder under har tagit stryk. Tillslut klarade inte de att bära upp kronorna längre. Och det har resulterat i att de tänderna har gått av. Då måste man tyvärr gå steget längre och skaffa implantat.”, berättar hon vidare.

Annons

Följarna säger sitt – åsikterna om ingreppet: ”Men du har ju...”

I kommentarsfältet är det i vanlig ordning spridda skurar med åsikter. Många önskar henne lycka till, andra känner igen sig i problematiken – och vissa tycker det verkar dumt.

”Men du har ju fina tänder nu?”, menar en följare.

Något Anna bemöter i en vändande kommentar:

”Tack, men nej jag tycker inte det… 😔 De är dessutom inte korrekt utfört så jag måste göra detta för mig. Finns inget jag blivit så mycket hånad för som mina tänder… inte ens min övervikt har behövt utstå lika mycket hån och häckel. Men nu blickar jag framåt”

Hoppas allt ordnar upp sig, Anna!

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

Annons