LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Påls attack mot TV4 – efter händelsen i Robinson: ’’Vinklad’’

02 maj, 2024 
I Robinson fick vi se Pål ta tillbaka Rooble, och därmed köra ut Mark. Händelsen har skapat stor ilska – något Pål nu svarar på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!Brand logo
Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!

Robinson 2024 är igång och under veckan som gått har en hel del blickar vänts mot deltagaren Pål Schakonat, 30. I gårdagens avsnitt fick vi se när Pål återvände till lägret, ihop med utslagna deltagaren Rooble Gedi, 32.

– Jag träffade Anders och han sa att jag fick ändra tiden. Det var att antingen så låter jag Rooble åka till Gränslandet eller så får jag byta ut någon, förklarar Pål i programmet innan han avslöjar:

– Och den jag har valt är Mark.

Tittarna rasar mot Påls beslut i Robinson 2024

Händelsen och Påls beslut har skapat ramaskri hos tittarna, som inte anser att beslutet varit rättvist. På TV4:s Instagram och Facebook fylls kommentarsfälten med skarp kritik.

”Pål verkar vara en girig, egoistisk människa. Sådana människor vill man inte ha omkring sig...”, skriver en tittare.

Annons

”Känns ju väldigt uppgjort. Robble presterade sämst ändå ska Pål få ta in sin gamla kompis igen och byta ut denne mot den person som verkligt sagt vad alla tycker och tänker om honom. Varför ens ha tävlingen?”, skriver en annan.

”Ut med Pål hemsk människa fruktansvärt att en som just förlorade tävlingen, får komma tillbaka och en som kämpat och vunnit många tävlingar åker ut. Förstår ingenting, det börjar ju bli som fusk hela Robinson”, skriver en tredje.

”Helt obegripligt att Pål fått uppta en plats som någon vettig kunde fått!”, skriver en fjärde.

Pål slår tillbaka mot kritiken – riktar sig mot TV4

När Hänt nu når Pål svarar han på kritiken, och ger sin syn på det hela.

”Det är faktiskt helt absurt vad folk skriver till mig. Många meddelanden om att jag är psykopat, ect. Skönt att jag har ett starkt psyke som kan, efter lite eftertänksamhet, låta det rinna bort. Blir mest skrattretande.”, skriver han i ett meddelande och fortsätter:

Annons

”Men det gör också ont, när man inte är förberedd, eller om man har en dålig dag. Man har hört att folk skriver grova saker på Flashback, vänta tills de får läsa allt hat på Facebook.”

Vad tycker du om TV4:s klippning av dig i programmet?

”Tycker verkligen jag har blivit vinklad till att vara en ond person.”

”Det är många faktorer i spelet som gör att vi agerar som vi gör. Även om man praktiserar tålamod, så klickar man inte med alla. Precis som det gäller mellan mig och Mark, så är vi där för att det ska skära sig mellan varandra. Men detta var verkligen en stark del av min upplevelse i sammanslagningen.”

FOTO: TV4Play

Annons