LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Deltagaren tvingas lämna Robinson – bryter kontakten helt: ’’Bitter’’

01 maj, 2024 
I kvällens avsnitt av Robinson måste en deltagare lämna för att ge plats åt Rooble.
Nu har Mark klippt kontakten helt med Pål.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!Brand logo
Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!

Mark Bannon, 35, har gjort stor succé i Robinson 2024 och den här veckan har han fått många blickar på sig. Det började med att han skällde ut Pål Schakonat, 30, för att han gick och letade efter en hemlig immunitet trots att gruppen hade kommit överens om att avvakta tills alla mådde bra.

I kvällens avsnitt riktas blickarna återigen åt hans håll eftersom han blir biten av en stingrocka. Kort därefter kommer Pål tillbaka med Rooble Gedi, 32, vid sin sida...

– Jag träffade Anders och han sa att jag fick ändra tiden. Det var att antingen så låter jag Rooble åka till Gränslandet eller så får jag byta ut någon, förklarar Pål i programmet innan han avslöjar:

– Och den jag har valt är Mark.

Mark tvingas lämna Robinson: ”Helt fantastiskt”

En riktig otursdag för Mark med andra ord, men trots det var han helt med på noterna.

– Jag tror det var en blandning av att jag är en fysiskt stark spelare och att han fick en liten utskällning av mig, säger han till Hänt.

Annons

Mark berättar vidare hur det kändes att behöva avsluta sin Robinson-resa på det sättet.

– Helt fantastiskt, säger Mark och fortsätter:

– För jag får åka ut på det finaste sätt jag kan. Jag får stå upp för en person som inte kan stå upp för sig själv, jag skäller ut en person som verkligen behöver höra de här orden från mig och jag tar det för laget. Det säger ju mer om den personen än vad det säger om mig.

Därför har inte Mark kontakt med Pål idag

Det som tittarna däremot inte fick se är att Mark faktiskt blev lättad över att få lämna... Han var inte alls bitter och ville till och med ge Pål en kram.

– Så det var det absolut bästa sättet jag hade kunnat lämna på faktiskt, säger han till Hänt och fortsätter:

– Alla visste ju att Pål skulle ta ett stort beslut, vi visste ju att någon av oss skulle bli drabbad. Men för mig som person, var det viktigare att jag skulle få det jag ville säga sagt. Så att jag aldrig skulle se feg ut, för jag hade lika gärna kunnat säga det när han kom tillbaka. Men för mig var det superviktigt att jag fick säga det först och om det påverkar honom i hans val så får det bli så. Men jag skulle aldrig hålla tillbaka för att spela eller för att låtsas. That's not me.

Någon kontakt med Pål har han dock inte alls idag.

– Nej nej det har jag inte. Men alltså jag har inget emot Pål. Jag gick ju fram till honom och gav honom en kram, men det kom inte med. Men jag var inte bitter över huvud taget, jag respekterar allt.

FOTO: TV4

Annons