LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Jessica Almenäs ger upp kärleken – bröllopsdrömmen krossad: ”Patetiskt”

03 maj, 2024 
Jessica Almenäs har tidigare varit öppen med att hon gärna vill gifta sig och att pojkvännen Patrik gärna ska fria. Men nu har hon gett upp sin dröm...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Valter Skarsgård – vem i familjen väljer han?Brand logo
Valter Skarsgård – vem i familjen väljer han?

Det händer otroligt mycket för Jessica Almenäs, 48, just nu. Är det inte Masked singer, Love is blind eller Superstars så är det andra galor och inspelningar av olika slag. Av den anledningen är det ganska rimligt att fråga hur tusan hon får ihop allt rent tidsmässigt.

– Alltså det har verkligen varit en intensiv jobbperiod för mig. För jag har haft andra inspelningar parallellt och så. Så det har varit ett otroligt pusslande att få ihop allt. Men jag har verkligen inte haft en minut över de senaste månaderna, det har varit sjukt stressigt faktiskt, förklarar hon för Hänt.

Jessica Almenäs om lyckan med Patrik

Vid sidan av allt jobb lever Jessica med pojkvännen Patrik Fahlgren, 38, och de har sonen Sam ihop. Jessica har även sönerna Jack, 18, och Dylan, 14, från två tidigare relationer.

– Ja, det är ju kanske inget ideal att ha barn med tre olika män. Men den tredje är bäst! Och visst är det stor skillnad, men det beror mycket på att jag är på ett annat ställe i livet. När jag var ihop med mitt äldsta barns pappa så hade karriären precis börjat ta fart, har Jessica tidigare sagt till Femina och fortsatte:

Annons

– Vi jobbade båda jättemycket, så förutsättningarna var inte de bästa och det var nog därför som det inte funkade. Med mitt mellanbarns pappa så pendlade jag till Norge var tredje dag … Jag höll på att gå sönder. Med sådana erfarenheter känns det så lyxigt att bo med min sambo i en villa där alla har plats och vi har gott om tid. Det är obeskrivligt skönt, avslutade hon.

Jessica Almenäs ger upp drömmen om bröllop

Med andra ord är det alltså Patrik som hon vill dela sitt liv med. Hon har även varit öppen med att hon mer än gärna vill att han friar så att de kan gifta sig. I en ny intervju med Hänt berättar Jessica att hon fortfarande inte blivit friad till och att hon faktiskt börjat ge upp nu...

– Ja men nu har jag nästan gett upp. Jag tror inte att det blir något frieri här, vi får fortsätta leva på i synd, säger Jessica och fortsätter:– Nej men nu börjar jag bli lite för gammal för att gifta mig, nu är snart tiden ute.

Men Pernilla Wahlgren gifte ju sig nyligen och hon är ju äldre än dig?

– Ja men hon hade ju redan varit gift en gång, det är skillnad!, säger Jessica och tillägger:

– Det känns lite patetiskt att gifta sig första gången när man är snart 50. Så vi får se, det kanske aldrig blir något bröllop. Men det är helt okej, känns helt okej.

Annons