LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gustaf Skarsgårds okända barn avslöjat – har hållit sonen hemlig hela tiden

03 maj, 2024 
Hedvig Tärnholm
Gustaf Skarsgård och Caroline Skarsgård
Gustaf Skarsgård har blivit tvåbarnsfar i hemlighet.
På invigningen av Gröna Lund dyker han upp med yngsta sonen till allas förvåning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gustaf Skarsgårds relation till Alex SchulmanBrand logo
Gustaf Skarsgårds relation till Alex Schulman

Gustaf Skarsgård har varit verksam som skådis i många år och är så pass etablerad I Sverige att han inte ens behöver besvära sig om att gå på castings längre. Dyker en passande roll upp blir han erbjuden den.

Vid 43 års ålder har Gustaf, gift med Caroline Skarsgård, också hunnit inta en ny roll som inte bara förändrat hans karriär, utan också hans liv: rollen som tvåbarnsfar, något som till stora delar förblivit en hemlighet – tills nu.

Gustaf Skarsgårds familjelycka

I november 2020 välkomnade Gustaf och Caroline Skarsgård en dotter till världen, ett tillägg till deras familj som Gustaf beskriver som en ovärderlig gåva.

– Att bli pappa har omformat hela min existens. Varje beslut jag nu tar, tar jag med min dotter i åtanke, reflekterade Gustaf i en intervju med Ica-kuriren.

Annons

På dotterns första födelsedag delade Gustaf ett hjärtligt meddelande på Instagram, där han uttryckte sin djupa tacksamhet:

Evig tacksamhet till den högste i universum som har skänkt mig den största gåvan i mitt liv: hennes liv. För ett år sedan i morgon kom hon och förde med det med sig en dimensionell förändring i mitt universum. I dag är det min första fars dag. Kärlek är ett för litet ord.”, skrev Gustaf Skarsgård då.

Gustaf Skarsgårds okända barn avslöjat – har fötts i hemlighet

Trots den offentliga tystnaden kring sitt privatliv, chockade Gustaf alla när han dök upp på Gröna Lunds invigning med inte bara sin dotter November, men också en son. Lilla Obi Caspar Orm, född i maj förra året, som fått faderns mellannamn Orm.

Denna överraskning fick många att tappa hakan och fråga sig: Hur kunde en sådan glädjande nyhet hållas så hemlig?

FOTO: TT

Annons