LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Gustaf Skarsgård tvingad att flytta – därför bryter han upp

02 maj, 2024 
Maria Broberg
Gustaf Skarsgård är aktuell med den nya dramaserien Koka björn som kommer ha premiär senare i år.
I samband med inspelningarna har Gustaf varit tvungen att flytta till Finland – och hela familjen fick åka med.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Valter Skarsgård och Börje-casten hänger ut varandra – hen festade längstBrand logo
Valter Skarsgård och Börje-casten hänger ut varandra – hen festade längst

Gustaf Skarsgård, 43, har varit verksam som skådis i många år. Han har bland annat medverkat i Vikings, Oppenheimer och Ondskan, där han spelar mot Isac Calmroth, 25.

I en intervju med Allas berättar han nu om sitt senaste jobb i Finland som inneburit en flytt för hela familjen.

Gustaf Skarsgård bryter upp – lämnar Sverige med familjen

Senare i år kommer dramaserien Koka björn att ha premiär. Tv-serien är baserad på Mikael Niemis roman med samma namn, där Gustaf Skarsgård spelar rollen som Prosten.

Stora delar av serien är inspelat i Norrland men under de senaste veckorna har inspelningarna flyttats till Finland. Detta har betytt att Gustaf har behövt flytta in i en lägenhet strax utanför Helsingfors – och hela familjen har följt med, skriver Allas.

Men som tur är inte flytten permanent för Skarsgård, utan när inspelningarna är klara kan familjen flytta hem igen till sin bostad på Södermalm i Stockholm.

Annons

Gustaf Skarsgårds familj – tycker till om efternamnet

Gustaf är idag gift med Caroline Skarsgård och tillsammans har de två barn. Sedan har Gustaf sju syskon, däribland Bill och Alexander Skarsgård, och han är förstås son till Stellan Skarsgård.

Att heta just Skarsgård i efternamn och även jobba med skådespeleri kan få många att tro att Gustaf lyckats få sina jobb tack vare sin framgångsrika pappa.

I en annan intervju med Allas har Gustaf sagt att hans efternamn kan öppna dörrar men att man samtidigt får dubbelt upp att bevisa.

Idag säger han istället:

– Det går inte att särskilja mig från mitt efternamn. Jag har hållit på med det här så länge nu att jag bottnar i mitt yrkeskunnande. Det här med nepo baby är inget nytt, jag förstod det redan när jag var 17, att jag måste lära mig hantverket själv.

FOTO: TT

Annons