LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Idrottsstjärnan är Janni Delérs nya pojkvän – efter skilsmässan från Jon Olsson

02 maj, 2024 
Efter skilsmässan med Jon Olsson har Janni Delér hittat kärleken igen.
Nu kan Hänt avslöja, enligt källor, att hon och tidigare hockeystjärnan Dick Axelsson är ett par.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar prins Carl Philip med kändiseliten på Idrottsgalan 2024Brand logo
Här minglar prins Carl Philip med kändiseliten på Idrottsgalan 2024

Det var år 2022 som influencerparet Janni Delér och Jon Olsson meddelade att de valt att gå skilda vägar – efter elva år ihop. Tillsammans har de barnen Leon och Leia.

Det var på Instagram som paret bekräftade sitt beslut, och sa då att de fortsatt är goda vänner.

“Vi har växt ifrån varandra och vi tror att alla relationer kan förändras, så istället för att vara ett par kommer vi att vara en familj med massor av kärlek på ett annat sätt. Vi kommer alltid att vara bästa vänner och vara en stor del av varandras liv”, skrev de då.

Annons

Janni Delér och Dick Axelsson kilar stadigt – enligt uppgifter

Sedan separationen har Janni syns en hel del tillsammans med Dick Axelsson, tidigare hockeystjärna i Djurgården, Färjestad och landslaget.

Sommaren 2023 syntes Janni och Dick bland annat befinna sig i Marbella tillsammans, de båda delade bilder från liknande ställen, och passade på att kommentera varandras bilder.

Dick har även synts njuta av den tidiga hösten i Stockholms Skärgård tillsammans med Janni och hennes syster Michaela Delér. Dessutom är Dick en mycket nära vän till den före detta skidåkaren Jens Byggmark, som ju faktiskt är ihop med Michaela.

Annons

De fyra har setts umgås ihop titt som tätt. Nyligen befann sig Janni, Dick, Michaela och Jens tillsammans på skidresa i Andermatt, enligt bilder på Instagram.

Spekulationerna har varit många kring Janni och Dick, och följarna har länge spekulerat kring om det kan ligga kärlek i luften. Men nu kan Hänt enligt källor bekräfta att Janni och Dick faktiskt kilar stadigt.

Hänt har sökt Janni.

FOTO: TT

Annons