BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Janni och Jon Olsson Delér har gjort slut – avslöjar anledningen bakom

21 aug, 2022 
Janni och Jon
Förra året fick paret sitt andra barn – men nu är kärlekssagan över.
Det är på Instagram som Janni och Jon Olsson Delér avslöjar vad som hänt.
”Vi har haft 11 fantastiska år tillsammans”, skriver paret.
Annons
Gravida Janni Olsson Delér om namnvalet till sonen: ”Överens direkt”Brand logo
Gravida Janni Olsson Delér om namnvalet till sonen: ”Överens direkt”

Influencerparet Janni Olsson Delér, 31, och Jon Olsson Delér, 39, har i flera år delat med sig av sin kärlek på sociala medier. I fjol fick det även en dotter, vilket blev deras andra gemensamma barn.

Men nu är relationen över. Det är på Instagram som Youtube-profilerna berättar att de valt att gå isär.

”Det här är förmodligen det sista inlägget vi någonsin trodde att vi skulle skriva, men tidigt i somras bestämde vi oss för att inte vara ett par längre. Nu när det har sjunkit in för oss båda tyckte vi att det var dags att dela det med alla här som har varit en del av vår resa. Vi har haft 11 fantastiska år tillsammans. Massor av äventyr, massor av kärlek, massor av glada och svåra tider, och vi skapade två fantastiska barn som vi älskar mer än livet. ”

Annons

Därför gjorde Janni och Jon Olsson Delér slut

De fortsätter med att berätta att de vuxit isär.

”Vi kommer alltid att älska varandra – bara på ett annat sätt. Vi har växt isär och vi tror att alla relationer kan förändras, så istället för att vara ett par kommer vi att vara en familj med mycket kärlek på ett annat sätt. Vi kommer alltid att vara bästa vänner och ha varandra som en stor del av våra liv. Inget annat har hänt, så ni behöver inte spekulera. Vi tog det här beslutet tillsammans för ett tag sedan, och det känns bäst för oss även om det såklart är supertufft. Mycket kärlek från oss”, skriver de på Instagram.

Annons