ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen bakom kulisserna i Bingolotto – dementerar ryktet

21 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Artisten Casper Janebrink har en mörkblå tröja.
Bingolottos Sommarkväll har gått i mål.
Nu kommer produktionens svar om hur saker och till egentligen går till när programmet spelas in.
Annons
Casper Janebrink om framtiden i BingolottoBrand logo
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Under söndagen var det dags att avrunda sommaren och Bingolottos sommarkväll 2022 för i år. Och det betyder att programledarna Casper Janebrink, 52, och Agneta Sjödin, 55, äntligen kan njuta av lite ledigt efter sommarens fullspäckade bingospelande.

I säsongsavslutningen av programmet fick programledaren Casper sällskap på scenen av resten av medlemmarna i Arvingarna, som stod för musiken i söndagens program.

Ödesbesked för Bingolottos Sommarkväll och programledarna

Efter söndagens avslutning av Bingolottos sommarkväll drar det vanliga Bingolotto igång igen med programledarna Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 47.

Men blir det något Bingolottos Sommarkväll nästa år? Och får Agneta och Casper göra ytterligare en till magisk sommar med bingospelande tillsammans? Det har Hänt tagit reda på!

Nyligen kunde produktionen avslöja för Hänt att det kommer bli en till säsong och publiken även nästa sommar kommer mötas av samma programledare som i år.

Annons

”Bingolottos Sommarkväll kommer tillbaka även nästa år och Agneta och Casper har än en gång gjort ett fantastiskt jobb och varit mycket uppskattade.Efter varje avslutad säsong gör vi en utvärdering tillsammans med våra programledare och efter den så tar vi beslut om hur vi går vidare. I dagsläget ser vi ingen anledning till att göra några större förändringar med konceptet”, skriver John Sarafian, PR-ansvarig Bingolotto.

Bingolottos svar om bluffen i programmet

Tidigare har det avslöjats att Bingolotto har förinspelat framträdande, bland annat under Bingolottos Nyårsbingo valde man att inte använda direktsända musikframträdanden.

Och när Hänt pratade med John Lundvik, 39, tidigare under sommaren berättade han att hans framträdande i Bingolottos Midsommarbingo inte var live.

Annons

– Om sanningen ska fram är det förinspelat, mitt framträdande, sa John till Hänt.

Det är även många andra stora program som arbetar med förinspelade framträdanden samt applåder ibland, så som Melodifestivalen och Allsång på Skansen.

Under sommarens Bingolotto har programmet sänds från Askims camping utanför Göteborg där publiken kunnat komma och spela bingo på plats och njuta av artisternas framträdanden. Då publiken ofta sitter utspritt runt scenen väcks frågan om det är så att programmet använt sig av förinspelade applåder. Men så är inte fallet för detta program i år. Nu ger kanalen ett svar till Hänt:

”Bingolottos sommarkväll använder sig inte av vare sig förinspelade applåder eller artistframträdanden”, skriver John Sarafian i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Tommy Holl/TT, Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT

Annons