LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ödesbeskedet för Bingolotto Sommarkväll – produktionens beslut

18 aug, 2022 
Casper och Agneta i Bingolotto
Bingolottos sommarkväll har varit ett uppskattat koncept från tittarnas håll.
Men hur blir det nästa år, kommer det en ny säsong? Och blir det i så fall samma programledare? Hänt reder ut!
Annons
Casper Janebrink om framtiden i BingolottoBrand logo
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Bingolotto är ett av svenskarnas största favoritprogram – det har funnits riktigt länge och det har underhållit många hushåll under så väl vanliga söndagskvällar som under våra största högtider.

Genom åren har programmet letts av en hel del folkkära programledare och för två år sedan blev det en ny duo: Lotta Engberg och Stefan Odelberg blev programmets nya ansikten utåt. Under samma år kom det ännu en nyhet; programmet skulle även sändas under sommaren och heta Bingolottos sommarkväll.

Under de två somrarna som gått sedan dess har det varit Casper Janebrink och programledaren Agneta Sjödin som tagit över skutan, efter Lotta och Stefan som haft sommarledigt.

Tittarnas kritik mot kanalen

Tittarna har älskat det nya konceptet, så pass mycket att de rasat när programmet har behövt flyttas i tablån på grund av matcher. Nyligen fick programmet sändas på Sjuan för att lämna plats åt sändningarna från damernas fotbolls-EM.

Annons

Ni får gärna tala om i tid när ni byter kanal blir himla fel för oss som inte har Sjuan”, skrev en upprörd tittare då.

”Igår så var det dags att dra igång sommarens tredje Sommarkväll, denna vecka i Sjuan då det var fotboll i TV4. Aldrig roligt att sända i Sjuan då det är en kanal som många inte har tillgång till, men bättre det än att ställa in som ni gjorde förra sommaren då det var fotboll i TV4.”, skrev en annan.

Ödesbeskedet för Bingolottos Sommarkväll – beslutet om programledarna

Men nu börjar sommaren lida mot sitt slut, så hur blir det med programmet nästa år? Det har har Hänt kollat upp! När Hänt når produktionen säger de att det kommer att komma en ny säsong och att de kommer att ha kvar samma programledare:

”Bingolottos Sommarkväll kommer tillbaka även nästa år och Agneta och Casper har än en gång gjort ett fantastiskt jobb och varit mycket uppskattade.Efter varje avslutad säsong gör vi en utvärdering tillsammans med våra programledare och efter den så tar vi beslut om hur vi går vidare. I dagsläget ser vi ingen anledning till att göra några större förändringar med konceptet”, skriver John Sarafian, PR-ansvarig Bingolotto.

FOTO: TV4

Annons