LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Efter tittarnas kritik mot Bingolotto sommarkväll – TV4:s nya besked

24 jul, 2022 
BINGOLOTTO, CASPER JANEBRINK, AGNETA SJÖDIN
Förra veckan sändes Bingolotto sommarkväll på Sjuan – ett beslut som tittarna kritiserade kanalen starkt för. Men nu kommer glädjande besked!
Annons
Casper Janebrinks lycka efter resan över AtlantenBrand logo
Casper Janebrinks lycka efter resan över Atlanten

Bingolotto sommarkväll är i full gång. För andra året i rad sänds bingo-showen från Askims Camping utanför Göteborg och i vanlig ordning är det Casper Janebrink, 52, och Agneta Sjödin, 54, som håller i spakarna.

Casper och Agneta blev en duo förra sommaren när TV4 presenterade konceptet om sommarbingo. Bingolotto är så uppskattat och populärt att man helt enkelt kände att det behövdes sändas året om.

Normalt sett är det Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, som turas om att leda programmet på söndagarna. Men nu under sommaren lyser de med sin frånvaro. Lotta har ju fullt upp med Lotta på Liseberg och Stefan har en massa andra åtaganden på sin agenda.

Annons

Kritiken mot Bingolotto – efter flytten till Sjuan

Förra veckan försvann Bingolotto sommarkväll plötsligt från TV4:s tablå. Det visade sig att programmet hade flyttats till Sjuan för att lämna plats åt sändningarna från damernas fotbolls-EM.

En del tittare riktade då kritik mot Bingolotto då de inte hade den kanalen som det skulle sändas på. Andra kritiserade programmet för att de inte hade varit tillräckligt tydliga med bytet.

Ni får gärna tala om i tid när ni byter kanal blir himla fel för oss som inte har Sjuan”, skrev en upprörd tittare.

”Igår så var det dags att dra igång sommarens tredje Sommarkväll, denna vecka i Sjuan då det var fotboll i TV4. Aldrig roligt att sända i Sjuan då det är en kanal som många inte har tillgång till, men bättre det än att ställa in som ni gjorde förra sommaren då det var fotboll i TV4.”, skrev en annan.

Synd att jag inte ser här i Finland”, skrev en tredje.

Annons

Varför kan inte alla se kanal sju?”, undrade en fjärde.

Bingolotto tillbaka i TV4 – efter förra veckans kritik

Nu är det återigen dags för ytterligare ett avsnitt av Bingolotto sommarkväll och till tittarnas stora glädje kommer programmet nu med goda nyheter! Efter kritiken förra veckan så sänds Bingolotto nu på TV4 istället.

I EM är det dock inga matcher kvällen till ära, så nu återstår det att se hur TV4 ställer sig till beslutet om EM-sändningarna skulle krocka med Bingolotto någon mer gång i framtiden.

FOTO: TV4/SJUAN

Annons