SVT-profilen Rikard Palms liv idag – bryter tystnaden om kärlekslivet

24 jul, 2022 
Rikard Palm var tidigare journalist på SVT
Rikard Palm var ett välkänt ansikte i tv-rutan på SVT under 2000-talet.
Men hur lever han idag?
Nu bryter han tystnaden.
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Hösten 2008 stod det dock klart att han blivit omplacerad till en undanskymd roll på nattsändningarna för att några månader senare sluta tvärt.

Men hur lever han idag?

Rikard Palms tuffa år efter avhoppet från SVT: ”Deppig”

Efter att Rikard, som var en solklar tittarfavorit på SVT, blivit omplacerad av kanalen var många upprörda. Tittarna startade grupper i sociala medier för att protestera och det blev rejält med uppståndelse.

Tiden efter att han slutat på SVT kom att bli mörk, han hade en tuff period där han bland annat skilde sig och blev dömd för rattfylleri.

På Södermalm i Stockholm blev han stoppad med 0,22 promille i blodet. I samma veva fick han cancer i matstrupen och har opererats åtta gånger totalt.

Annons

– Jag minns att jag cyklade på Hornsgatan och såg mitt namn på löpsedlar överallt. Mina pojkar var då elva, tolv år och min dåvarande fru tröttnade. Jag blev deppig och tråkig och hon ville skiljas. Det ville väl jag också för kärleken var död, berättade han för Aftonbladet för fyra år sedan.

Rikard
Rikard Palm vid tiden då han var nyhetsuppläsare på Rapport.

Så lever Rikard Palm idag – orden om kärlekslivet: ”Åt helvete”

När Rikard nu intervjuas av Aftonbladet för att sätta ”plus” på livet så kommer han fram till att karriären är i botten.

Tv-profilen menar att han inte har någon karriär längre men att han saknar tv-rutan. Dessutom konstaterar han att kärlekslivet inte heller är det bästa just nu.

Annons

– Haha, det är också åt helvete. Men jag vill inte ha nån just nu. Det låter konstigt kanske men jag måste bli lite starkare först. Så det är en etta, det med, säger han till tidningen.

Däremot konstaterar han att han haft en bra sommar och sätter högsta betyget på hemmet som ligger i södra Stockholm!

Saknar du Rikard Palm i tv-rutan?

FOTO: Sven Lindwall / Börje Thuresson/Aftonbladet/TT

Annons