ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Henrik Alsterdal tillsagd under Allsång på Skansen – avslöjar bluffen

17 aug, 2022 
Henrik Alsterdal
Henrik Alsterdal och maken Anders Pihlblad fanns på plats i publiken under säsongsavslutningen av Allsång på Skansen.
Nu avslöjar TV4-programledaren den tillsägelse han fick av SVT och bluffen som tittarna inte känner till.
”Tydliga instruktioner”, skriver Henrik i ett meddelande till Hänt.
Annons
Anders Pihlblads avslöjande om fartfyllda livet innan Henrik: "Blivit en mes"Brand logo
Anders Pihlblads avslöjande om fartfyllda livet innan Henrik: "Blivit en mes"

Under Sanna Nielsens, 37, sista sändning av Allsång på Skansen dök flertal kända ansikten upp i publiken. Någon som chockade Sanna rejält var Lotta Engberg, 59, som plötsligt syntes till och sjöng allsång med programledaren. Dessutom plockade Lotta upp en stor blombukett som hon gav till Sanna för att tacka av henne.

Därför slutar Sanna Nielsen med Allsång på Skansen

Det var i juni som Sanna avslöjade att hon bestämt sig för att sluta som Allsång på Skansen-programledare. För Hänt har hon tidigare berättat om den verkliga anledningen bakom beslutet.

– Jag har fortfarande väldigt roligt, men då känner jag att det kanske är dags för andra drömmar att ta vid nu när jag ändå har fått göra så pass mycket i programmet. Och att någon annan kan få sina drömmar uppfyllda på den här scenen, så jag lämnar över stafettpinnen med det i tanken, sa då Sanna.

Annons

Vid samma tillfälle förklarade Sanna att det även ska bli skönt att få mer tid med familjen under somrarna.

TV4-profilen Henrik Alsterdal tillsagd under Allsångs-sändningen

Det kom att bli en riktig pangavslutning för Sanna på Allsångs-scenen med en publik som glatt sjöng med hela kvällen lång. På plats i publiken bredvid Lotta fanns även Mikael Sandström, 64. Och några andra TV4-profiler som njöt av den soliga sensommarkvällen på Solliden var makarna Henrik Alsterdal, 42, och Anders Pihlblad, 54. På Instagram story delade Henrik med sig av flertal uppdateringar från kvällen.

Bland annat hade Henrik en skylt med texten "Tack Sanna" som han glatt viftade med i programmet. Men vad tittarna däremot inte fick se under sändningen var att Henrik hade fått en tillsägning gällande hur han skulle hålla upp skylten. Det är helt enkelt inte bara vifta hur man vill med skyltarna om man agerar allsångs-publik, utan produktionen har ett finger med i spelet gällande hur skyltarna ska synas i sändningen.

Annons

”Håll upp från att Sanna sitter vid pianot i mitten tills finalnumret är slut”, står det skrivet på skyltens baksida.

”Tackar för tydliga instruktioner”, skriver Henrik till ett klipp där han filmar instruktioner han tilldelats av produktionen.

När Hänt når Henrik berättar han att skylten inte var något han tagit med hemifrån utan att den tilldelades honom på plats.

”Allsångskvällen var fantastisk. Det är första gången jag var där och Sanna gjorde ett kanonjobb! Jag fick en färdigskriven skylt av produktionen med tydliga instruktioner om när den skulle hållas upp”, skriver Henrik i ett meddelande till Hänt.

Henrik Alsterdals Instagram story
Foto: Instagram

Foto: SVT

Annons