ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför slutar Sanna Nielsen med Allsång på Skansen – verkliga orsaken

05 jul, 2022 
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen gör sin sista sommar som programledare för Allsång på Skansen.
Men varför bestämde sig Sanna egentligen för att avsluta uppdraget? För Hänt berättar hon nu sanningen om anledningen bakom.
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som personBrand logo
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Efter sju somrar som Allsång på Skansen-programledare valde Sanna Nielsen, 37, plötsligt att tacka för sig. Det var veckor innan premiären av den pågående säsongen som hon avslöjade beslutet.

Verkliga anledningen till varför Sanna slutar med allsången

I ett inlägg på Instagram skrev Sanna att hon fattat beslutet och var väldigt tacksam över åren som varit. Men varför slutar egentligen Sanna med Allsång på Skansen? I en intervju med Hänt berättar nu Sanna anledningen bakom beslutet.

– Det är en väldigt bra fråga just nu faktiskt för jag har hur kul som helst och står där uppe på scenen och tänker ”hur tänkte jag nu”? Men samtidigt så är det ett beslut som jag har tagit med mycket eftertanke såklart och i grund och botten så skulle jag egentligen kunna stå här i många år till för allsången är det bästa sommarjobbet som finns, men jag har också fått göra i princip allt som jag drömt om att få göra i det här programmet, säger Sanna och fortsätter:

Annons

– Massa härliga shownummer, både själv och med andra fantastiska artister. Jag har fortfarande väldigt roligt, men då känner jag att det kanske är dags för andra drömmar att ta vid nu när jag ändå har fått göra så pass mycket i programmet. Och att någon annan kan få sina drömmar uppfyllda på den här scenen, så jag lämnar över stafettpinnen med det i tanken.

Det vill Sanna göra första sommaren utan Allsång på Skansen

Mycket har skett i Sannas liv det senaste året, i oktober blev hon mamma till sonen Gibson. Och det visar sig nu att även familjelivet ligger bakom beslutet att sluta med programmet.

Så du känner att du har gjort ditt. Men finns det inget annat som ligger bakom beslutet, viljan av att vara med familjen?

– Ja precis. Familjen absolut, men jag har sådan ynnest i mitt yrke att jag kan ta med min familj på i princip vad jag än gör så jag tänker att Gibson hade kunnat vara här flera år också. Men det är klart att man blir ju lite friare på sommaren, absolut. Att kunna göra lite annat och vara lite ledig också.

Annons

Så det finns ändå lite tankar kring familjen bakom beslutet?

– Ja, självklart. Absolut så är det. Men framför allt att man vill gå vidare och göra nya saker.

Till skillnad från de senaste sju åren kommer Sanna, nästa sommar inte längre att vara uppbokad på Skansen hela sommaren. För Hänt berättar hon om hur hon hoppas den första lediga sommaren på länge blir.

– Jag har inte riktigt vågat yppa den där tanken än. Möjligheterna är ju oändliga. Jag kommer förmodligen att jobba lite också, men att vara i Skåne lite hos min familj, ta med sig familjen dit kanske eller åka på någon resa. Se hur världen ser ut och allt ligger till. Men bara ta det lugnt, mysa, bada och uppleva saker ihop, säger Sanna.

Foto: TT

Annons