ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Sanna Nielsens chockbesked: Slutar med Allsång på Skansen

20 jun, 2022 
Sofia Sundqvist
Gabriella Håkansson
Sanna Nielsen
Sanna Nielsen har under flera års tid lett Allsång på Skansen.
Nu avslöjar programledaren att den kommande säsongen blir hennes sista.
”Det har varit och är en stor ära att få vara en del av Allsång på Skansen som jag älskar så mycket”, skriver Sanna på Instagram.
Annons
Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtidBrand logo
Sanna Nielsens ödesbesked inför Allsångens framtid

Nu meddelar Sanna Nielsen, 37, att hon hoppar av som programledare för Allsång på skansen. I sommar blir den sjunde sommaren som Sanna leder programmet, detta efter att hon tog över stafettpinnen från Petra Marklund, 37.

Sanna Nielsen slutar med Allsång på Skansen

Det är ett chockerade besked som Allsångs-programledaren delar med sig bara en vecka innan premiären. På Instagram berättar nu Sanna om beslutet:

”Så kom dagen då jag bestämde mig för att det är dags att lämna över stafettpinnen. I år blir det min sjunde sommar som jag får vara er allsångsledare och det blir också min sista som allsångsledare. Det har varit och är en stor ära att få vara en del av Allsång på Skansen som jag älskar så mycket, skriver Sanna På Instagram och fortsätter:

Annons

”Jag hade kunnat fortsätta som allsångsledare i flera år till men känner också att jag har fått göra så mycket roligt i programmet. Så många drömmar som har gått i uppfyllelse och efter den här säsongen är det dags för andra drömmar…Men innan dess ska vi sjunga tillsammans med hela hjärtat och njuta tillsammans.Tillsammans med er kära publik.Tack för förtroendet”

Sanna Nielsens kryptiska svar till Hänt – veckor innan beskedet

När Hänt träffade Sanna under programmets pressdag, för några veckor sedan delade Sanna med sig av ett oklart besked gällande framtiden som Allsångs-programledare.

Är det alltid självklart att tacka ja?

– Det har det alltid varit, det är det bästa sommarjobbet man kan ha, sa då Sanna till Hänt.

Annons

När känner du att det räcker med Allsångs-somrar då?

– När jag drar? Det får vi se. Jag brukar alltid säga att jag tar det säsong för säsong. Jag trivs så bra här, svarade då Sanna.

Nu står det alltså klart att sommarens Allsång på Skansen blir det sista med Sanna Nielsen i spetsen. Vem som tar över framöver återstår att se!

I ett pressmeddelande förklarar Sanna vidare att det är med blandade känslor som hon lämnar uppdraget.

– Jag säger ju hej då till något som jag har älskat att göra, men det känns ändå bra att ha bestämt sig. Samtidigt trivs jag ju så bra på den där scenen. Jag vet att jag än en gång kommer att ha världens roligaste sommar och att jag kommer att stå där efter det sista programmet och tänka: ”Vad har jag gjort?”, säger hon till TT.

Hänt har varit i kontakt med Sanna Nielsens agent som meddelar att Sanna hänvisar till sitt Instagram-inlägg.


Annons