ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas kritik efter Sanna Nielsens sista Allsång på Skansen

17 aug, 2022 
Lotta Engberg och Sanna Nielsen
Lotta Engberg kuppade sig in i säsongsavslutningen av Allsång på Skansen.
Nu uttrycker tittarna sin besvikelse efter Lotta på Lisebergs-programledarens drag mot Sanna Nielsen.
”Riktigt dåligt”, skriver en missnöjd tittare på Facebook.
Annons
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som personBrand logo
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

Under tisdagen ledde Sanna Nielsen, 37, sitt sista program av Allsång på Skansen. Det blev en fartfylld show med gäster som Tommy Körberg, 74, och Siw Malmkvist, 85, och Sabina Ddumba, 28.

Vad som däremot inte var planerat i sändningens körschema var att Tommy skulle få påhälsning på scenen. Under ett av artistens framträdanden stormade nämligen två aktivister in på scenen med skyltar i högsta hugg.

Sanna Nielsens egna ord den sista Allsångs-sändningen

Det var bara veckor innan premiären som Sanna avslöjade sitt beslut kring att hoppa av uppdraget som Allsångs-programledare. Timmar innan sändningen fick Hänt ett snack med Sanna som berättade att hon skulle njuta hela dagen lång.

– Det är så mycket känslor i omlopp här. Det är lycka, glädje, vemod såklart. Men jag tänker att jag bara ska njuta av hela den här dagen, sa Sanna då.

Annons

Vad Sanna däremot inte hade lagt en tanke på var ifall produktionen skulle överraska henne på något sett, eftersom sändningen kom att bli den sista efter många års arbete.

– Gud, det har jag ingen aning om. Jag har inte ens tänkt på det. Det vet jag inte men ja kan det bli någon överraskning? Hmm, vem vet? Jag har ingen aning faktiskt. Vi får se ikväll.

Sannas chock efter Lotta Engbergs kupp i direktsändningen

Och en överraskning blev det minst sagt när självaste Lotta Engberg, 59, plötsligt dök upp i publiken. Sanna har tidigare berättat för Hänt att Lotta på Liseberg-programledaren är ett stort stöd för henne. Trots att de leder allsångs-program på konkurrerande kanaler så har programledarna funnit varandra – och under måndagen fick de dessutom ses.

Sanna Nielsen och Lotta Engberg
Foto: SVT

Inte nog med att Lotta sjöng allsång med Sanna och gav henne en ordentlig kram så tackade hon dessutom av Sanna med en ordentlig blombukett. Vilken allsångs-kärlek!

Annons

Tittarnas kritik efter beslutet

Det blev helt enkelt en kväll full med kärlek och glädje på Sollidenscenen, trots detta visar sig nu svenska folket inte vara helt nöjda. Programmet har nämligen mötts av kritik då flera tittare är besvikna på att inte Sannas ersättare presenterades under säsongsavslutningen.

”Vore det inte en kul grej om man redan inför sista programmet avslöjar vem som tar över? Hade varit fint med ett överlämnande, då blir det spänning på scenen också”, skriver en tittare på Facebook.

”Vill veta mer om vem som tar över Allsångsscenen”, skriver en annan.

Dessutom visar sig flera tittare vara missnöjda över hur Sanna tackades av. Att Lotta dök upp med en blombukett anser de inte vara tillräckligt.

”Du är fantastiskt duktig Sanna. Men riktigt dåligt av SVT att inte tacka av Sanna efter 7 år i slutet av finalprogrammet med värdighet. Sanna fick tacka av sig själv”, skriver en person.

”Du fick iaf en blombukett o det var av Lotta Engberg, tycker SVT borde haft en rejäl avtackning, du har gjort det superbra”, skriver en annan.

Foto: SVT/TT

Annons