Bluffen i Midsommarbingo – nu berättar John Lundvik det tittarna inte får se

Exklusivt

Midsommarkvällen bjuder tittaren på en fullspäckad kväll av underhållning på TV4 med Bingolotto.
Nu avslöjar en av gästerna den stora bluffen – det får tittaren inte se.
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto
0:19

Efter reklamen: Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

(0:19)

Slå på ljud

Det nya konceptet att sända Bingolotto på självaste midsommarafton kom att bli en succé. I fjol var det premiär för konceptet och det blir en favorit i repris även i år. Rutan fylls på midsommaraftonskväll av tre timmar underhållning och bingospel.

Programledarna som håller i festligheterna är inga mindre än Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 47, som är en mycket omtyckt duo av tittarna.

– Stefan och jag – och vi älskar ju att jobba tillsammans, så det känns bara trevligt, säger Lotta Engberg till Expressen.

Men Midsommarbingot är inte bara en ren och skär njutning för den som älskar Bingolotto. Det är nämligen så att kvällens avsnitt blir Lotta och Stefans sista innan Casper Janebrink och Agneta Sjödin tar över stafettpinnen och kör Bingolotto sommarkväll under sommaren.

Tre snabba frågor med Mikael Sandström

Se klippet här!

Programledarna får förtroende för andra året i rad

Även i fjol var det Arvingarnas Casper och folkkära Agneta som ledde tittaren genom sommarmånadernas Bingolotto-kvällar. I en intervju med Hänt berättar Casper att han ser mycket fram emot ett andra år tillsammans med den rutinerade programledaren.

– Det är kul att göra om det igen och jag ser fram emot att leda Bingolotto sommarkväll med Agneta. Och se om man kan utveckla det lite till, berättade han då.

Programmet spelas in från Askims camping i Göteborg så den som har vägarna förbi har möjlighet att uppleva underhållningen live. Det kommer bestå av musik, matlagning och självklart bingospel, så tittaren kan förvänta sig underhållning på högsta nivå.

Stora bluffen i Bingolotto – det får tittarna inte se

När Hänt pratade med John Lundvik, 39, som har ett framträdande under midsommarkvällens Bingolotto avslöjar han bluffen som tittarna inte får se. Johns framträdande är nämligen inte live.

– Om sanningen ska fram är det förinspelat, mitt framträdande, säger John till Hänt.

Dessutom är Sissel Kyrkjebös framträdande även det förinspelat. Hon är bosatt i Norge och kunde inte infinna sig i Göteborg på midsommarafton.

– De kunde inte vara med på midsommarafton men vi ville så gärna ha med dem, så de är förinspelade, säger John Sarafian, PR-ansvarig för programmet, till Expressen.

FOTO: Tommy Holl/TT/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN