ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lotta Engberg försvinner helt – ersätts av TV4

24 jun, 2022 
Ikväll är det många som är bänkade framför årets Midsommarbingo.
Men den som gillar Lotta Engberg riskerar nu att bli besviken.
Det är nämligen hennes sista avsnitt.
Annons
Johanna Lind Bagges hyllning till Lotta på LisebergBrand logo
Johanna Lind Bagges hyllning till Lotta på Liseberg

Den som söker efter direktsänd söndagsunderhållning med hög kvalitet sitter säkerligen bänkad framför Bingolotto. I över 30 års tid har Bingolotto varit en del av svensk underhållning och därav gått till historien.

Flera av våra mest omtyckta programledare har lett tittaren genom Bingolottos kvällar – Marie Serneholt, Lasse Kronér, Agneta Sjödin och Ingvar Oldsberg – för att nämna några.

Lotta Engberg, 59, är en av landets mest rutinerade programledare och vi känner främst igen henne från långköraren Lotta på Liseberg som sänds varje sommar live från Liseberg i Göteborg.

År 2020 var det ingen mindre än Lotta Engberg tillsammans med Stefan Odelberg, 47, som tog över stafettpinnen på Bingolotto, och det är en fantastisk duo!

Stefan Odelberg om relationen till kollegan Lotta

Stefan och Lotta är en duo som är mycket omtyckt av tv-tittaren. Men hur är deras relation utanför Bingolotto-bubblan egentligen? När Hänt pratade med Stefan passade vi på att fråga.

Annons

– Vi är en jäkla bra superduper kombo. Både för tittaren och för oss själva. Och det finns ingen konstlat heller. Det är puss och kram när man lägger på telefonen, så den är riktigt bra, berättar Stefan och fortsätter

– Man umgås ju privat, det gör man ju, men det finns nästan alltid någon jobbanknytning, i och med att vi ses nästan varje vecka.

Men nu blir det en paus både från Bingolotto och ifrån varandra under den kommande sommaren.

Lotta Engberg blir ersatt – TV4:s beslut

Den som gillar att se super-duon med Lotta och Stefan riskerar nu att bli besviken. Kvällens midsommarbingo är nämligen säsongens sista avsnitt med de två profilerna.

Efter kvällens bingo tar Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52, och den folkkära Agneta Sjödin, 54, över stafettpinnen. Nästa vecka sätter nämligen Bingolotto sommarkväll igång – efter förra sommarens vinnande koncept.

Men ni kan vara lugna. I höst är både Lotta och Stefan tillbaka i tv-rutan.

– Då är vi tillbaka igen starkare än någonsin, säger Stefan till Hänt om att de båda fått förtroende ännu en säsong full med bingo.

FOTO: Tommy Holl/TT/TV4

Annons