ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Casper Janebrinks verkliga relation till Agneta Sjödin – efter tiden isär

14 jun, 2022 
AGNETA SJÖDIN, CASPER JANEBRINK
Det står nu klart att Casper Janebrink och Agneta Sjödin även i år kommer leda Bingolotto sommarkväll.
Men hur är deras relation egentligen?
Hänt vet svaret!
Annons
Casper Janebrink om framtiden i BingolottoBrand logo
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Midsommar närmar sig och det innebär säsongens sista Bingolotto. Däremot blev förra årets sommarspecial av programmet en succé och därför kommer det en favorit i repris även i sommar – Bingolotto sommarkväll.

Till hösten kommer Stefan Odelberg, 47, och Lotta Engberg, 59, tillbaka till tv-rutan och kör igång igen mer laddade än någonsin, något Stefan tidigare avslöjade för Hänt.

De som styr skutan under sommaren är inga mindre än Agneta Sjödin, 54, och Casper Janebrink, 52, – precis som förra året.

Casper och ex-frun Helenas nya liv

I Caspers liv händer det mycket just nu. Inte nog med att Arvingarna är ute på turné i landet under hela sommaren så lever han utanför musikkarriären ett helt nytt liv.

Annons

Det var på alla hjärtans dag i år som vi nåddes av beskedet att han och ex-frun Helena Janebrink, 44, valt att gå skilda vägar. Deras gemensamma villa såldes och Helena flyttade till en lägenhet medans Casper köpte ett nytt hus.

Dessutom har han hittat kärleken på nytt i Therese Andersson, 33, som jobbar som mäklare i Göteborgsområdet. De träffades på gymmet och kärlek uppstod. Nu ska paret bli föräldrar, men ännu finns inga planer på att flytta ihop.

Verkliga relationen mellan Agneta och Casper

När Hänt pratade med Casper inför sommarens sändningar passade vi på att fråga om han och kollegan Agneta har haft kontakt under året som gått sedan de arbetade ihop sist.

– Nej, det har vi inte haft men vi vi har träffat på varandra ändå. Vi sågs ju under inspelningen av Agnetas nyårskarameller och vi har sprungit på varandra på fortet här nu. Och vi har haft lite möten och så där. Vi kommer vara laddade när det är dags, säger Casper till Hänt.

Men att Casper fått förtroendet ytterligare ett år och dessutom tillsammans med Agneta är något han ser fram emot.

– Det är kul att få det ansvaret och att tittarna tyckte att det var så pass bra förra gången. Så det är kul att göra om det igen och jag ser fram emot att leda Bingolotto sommarkväll med Agneta. Och se om man kan utveckla det lite till.

Bingolottos sommarkväll har premiär på TV4 den 3:e juli.

FOTO: Tommy Holl/TT/

Annons