TV4-kollegans plötsliga utspel om Casper Janebrinks privatliv

Casper Janebrink har träffat kärleken efter skilsmässan från Helena Janebrink.
Dessutom leder han Bingolottos Sommarkväll för andra året i rad med Agneta Sjödin. Nu berättar de om känslorna att leda programmet igen och kollegan ger även en liten kärlekspik!
0:19

Efter reklamen: Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

(0:19)

Slå på ljud

TV4:s Bingolotto levererar för andra året i rad Bingolottos Sommarkväll. Förra årets programledare Agneta Sjödin och Casper Janebrink tar plats ännu en gång och bjuder in tittarna till olika bingospel och gäster.

Förutom att Casper med Arvingarna blev invalda i Melodifestivalens Hall of Fame nyligen så är de aktuella med Arvingarnas sommar - fest på Lassemans altan och en ny krogshow till hösten. Vid sidan av rampljuset har Casper för en kort tid sedan också skilt sig från Helena Janebrink och dessutom bekräftat nya kärleken Therese Andersson.

När dansbandsstjärnan nu intervjuas med Agneta Sjödin om Bingolottos Sommarkväll kommer TV4-kollegan minsann in på Caspers privatliv. Läs här!

Mirka Norrströms svåra bakslag: ”Sjukt less”

Casper om Bingolottos Sommarkväll: ”Alltid lite nervös”

Casper berättar i en intervju med Aftonbladet att han alltid är nervös men att det släpper efter första programmet.

– Jag är alltid lite nervös, speciellt i början av programmet. Men när man har kommit igång släpper den nervositeten. Det första programmet är värst, men jag är väldigt taggad, säger Casper till Aftonbladet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

För Hänt har Casper dessutom tidigare berättat om glädjen att bli tillfrågad att leda programmet 2021.

– Alltså jag har ju sagt till de gänget att skulle det vara så att de behöver någon så är jag intresserad. Och det är kul att det sänds på sommaren, jag tror det kan bli en bra grej. Jag hade ingen aning om att jag skulle bli tillfrågad, jag visste inte ens att det skulle vara en sommarspecial. Det kom som en överraskning!

Agneta och Casper

SommarBingo på Askims camping med gäster år 2021. Agneta Sjödin och Casper Janebrink.

FOTO: Tommy Holl/TT

Casper Janebrinks lycka efter resan över Atlanten

Se klippet här!

Utspelet om Casper Janebrinks liv: ”Jag kanske också kan få”

Casper Janebrink och Agneta Sjödin har träffats i flera jobb-sammanhang tidigare. Bland annat när Casper Janebrink deltog i Fångarna på fortet.

– Vi har träffats iallafall några gånger tidigare, under inspelningen av Fångarna på fortet bland annat. Jag har stött på henne i olika tv-sammanhang men på fångarna kunde vi sitta och småprata lite. Man har följts åt och haft olika karriärer men stött på varandra. Jag hoppas att jag och Agneta kan göra detta bra, har Casper tidigare berättat för Hänt.

I den nya intervjun från Aftonbladet konstaterar Agneta vidare att hon kanske kan få Casper att tala ut om sitt liv – då Bingolotto inte bara präglas av spel utan en mängd gäster och intervjuer.

– Jag kanske också kan få Casper att tala ut om livet. Haha!, säger Agneta Sjödin till Aftonbladet.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!