Mirka Norrströms svåra bakslag – nu berättar hon om motgången

Mirka

13-barnsmamman Mirka Norrström tog alla med storm i programmet Familjen annorlunda.
Men nu berättar hon om ett plötsligt bakslag – bara månader efter nya flytten.
”Sjukt less”, skriver tv-profilen.
0:45

Efter reklamen: Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

(0:45)

Slå på ljud

Mirka Norrström gjorde sig känd för svenska folket efter sin medverkan i TV4:s familjeprogram Familjen annorlunda. I serien fick vi följa hennes liv med den stora familjen och i dag är hon en framgångsrik bloggare och influencer. Hon har totalt 13 barn och delar med sig av livets alla delar för sina följare.

Och den senaste tiden har det hänt mycket för 13-barnsmammans del. I slutet av förra året flyttade familjen nämligen till ett nytt boende – men allt har inte varit en dans på rosor. Nu berättar Mirka om ett bakslag och hur det påverkat henne.

Därför saknades Malena i Bingolotto – beskedet strax innan sändning

Mirka Norrström: ”Det har varit kämpigt i lite över ett år”

När Hänt intervjuade Mirka ifjol var hon mitt uppe i flytten. Förutom att hon då förberedde sig för ny bostad berättade hon om måendet som svajat senaste åren på grund av depression.

– Det har varit kämpigt i lite över ett år. Framförallt då när min depression kom, jag har inte kunnat lägga ner tiden. Jag lever på mina sociala medier men jag har inte haft kraft att jobba med det, just när det kommer till den ekonomiska biten med samarbeten, säger hon till Hänt och tillägger:

– Och att skaffa ett vanligt jobb? Det går inte. Min läkare tjatar om att jag ska sjukskriva mig, men det går inte, det har varit kämpigt, framförallt nu med flytten.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Se kaoset under middagen hemma hos Familjen annorlunda-Sami Nikola

Se klippet här!

Mirka om nya bakslaget: ”Sjukt less på alla motgångar nu”

Men Mirka har nu stött på en del motgångar i det nya boendet. Till en början slutade diskmaskinen fungera och kort därefter tvättmaskinen, något som gjort att hon blivit riktigt less.

”Sjukt less på alla motgångar nu. I torsdags slutade diskmaskinen fungera… ingen jättekatastrof då det går bra att diska för hand tills det är fixat. Men när tvättmaskins-helvetet slutade fungera igår så var jag inte lika positiv längre.”, skriver Mirka.

Hon fortsätter:

”Bara hoppas på att hyresvärden löser det snabbt som fasiken för tvätthögen är redan allt annat än trevlig.”

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!