Därför flyttar inte Casper Janebrink och Therese Andersson ihop

casper och therese

Det har hänt mycket kring Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink den senaste tiden. Skilsmässa, ny tjej och beskedet att han ska bli pappa kom tätt inpå varandra.
Men däremot ska det nya paret inte flytta ihop – här är anledningen!
1:05

Efter reklamen: Så har Arvingarna lyckats hålla ihop i över 30 år – avslöjar hemligheten bakom

(1:05)

Slå på ljud

Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52, har bekräftat att han har en ny kärlek. Bara månader efter skilsmässan med sin exfru Helena Janebrink kom nyheten att han ska bli pappa igen – med sin nya flickvän Therese Andersson, 33.

Casper och Helena var ett par i hela 23 år och hann under tiden få två barn tillsammans. Och nu ska han alltså bli pappa för tredje gången med sin nya kärlek.

Paret har sedan 2017 bott i en villa i Floda och de båda har bott kvar i huset tillsammans efter skilsmässan. Men nu berättar Helena för Hänt att flyttlasset går i juni.

– Att bo ute på vischan har aldrig varit min grej. Jag vill ha ”hålligång”, jag älskar centrum. Jag är en levnadsglad tjej, så snart flyttar jag till en toppmodern lägenhet i Göteborg! Den är fantastisk trea. Riktigt lyxig. Jag kommer ha mitt. Jag ser verkligen fram emot ett liv i storstan. Så snart slipper jag mitt ex. Äntligen säger jag bara, berättar Helena.

Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

Se klippet här!

Så träffade Casper och Therese varandra

Therese arbetar som fastighetsmäklare i Göteborg och det var på gymmet de fick upp ögonen för varandra. Något Casper berättat i en intervju med Expressen.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för, berättar han.

Däremot hemlighölls relationen innan Casper valde att bekräfta allt efter mycket spekulationer. I en tidigare intervju med Aftonbladet svarade han först tvärt nej på frågan om han börjat dejta efter skilsmässan.

– Nej, haha. Dit har jag inte riktigt kommit ännu. Jag ligger lågt på den fronten, sa han då.

Anji har så stora bröst att hon inte kan gå – fruktar det värsta

Därför flyttar inte paret ihop – trots graviditeten

Några planer på att flytta ihop för paret finns inte i dagsläget. Något Casper berättar för Expressen.

– Det kanske vi inte gör till att börja med. Vi tar det lite lugnt på den fronten, förklarar Casper.

Han berättar dessutom hur hans två andra barn har tagit beskedet att de ska få ytterligare ett syskon så tätt inpå skilsmässan.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, säger Casper till tidningen.

FOTO: Hanna Brunlöf Windell/Expressen/TT

SENASTE NYTT!