Så höll Casper Janebrink relationen hemlig med flickvännen Therese

Casper Janebrink Therese

Denna veckan har Arvingarnas Casper Janebrink bekräftat att han har en ny flickvän.
Dessutom väntar de barn.
Men såhär hemlighöll han romansen med Therese.
Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Slå på ljud

I veckan nåddes vi av nyheten att Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 52, ska bli pappa igen – och barnet beräknas sju månader efter skilsmässan med Helena Janebrink, 44.

Casper gick ut med chockbeskedet att paret efter 23 år tillsammans valt att gå skilda vägar. Under sina år tillsammans fick de två barn tillsammans. Och nu är det alltså dags för Casper att bli pappa igen.

Mamman till barnet är Caspers nya flickvän Therese Andersson, 33 som arbetar som fastighetsmäklare och kommer från Lerum en bit utanför Göteborg. Casper berättar för Expressen att paret träffades på gymmet.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för. Vi tycker om varandra väldigt mycket.

Beslutet att behålla barnet

Flickvännen Therese har inga barn sedan tidigare och Casper berättar för Expressen att beslutet att behålla det var gemensamt, men inte planerat inom den närmsta framtiden.

– Vi tycker om varandra väldigt mycket. Vi bestämde oss för att behålla barnet. Jag kände att det här barnet kommer att komma inom det närmsta ett eller två åren ändå. Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss. Jag sa att vi kör nu. Likaväl som vi kör om ett år. Jag blir ju inte yngre, förklara Casper.

Några planer på att flytta ihop verkar däremot inte finnas för paret.

– Det kanske vi inte gör till att börja med. Vi tar det lite lugnt på den fronten, säger Casper och erkänner att en skilsmässa aldrig är lätt att ta sig igenom.

Så hemlighöll Arvingarna-profilen romansen

När Hänt träffade Casper kort efter skilsmässobeskedet förklarade han att det spekuleras om saker och ting som han vill hålla privat.

– Vi valde tillsammans att detta var det bästa sättet för oss att leva vidare helt enkelt. Jag tyckte att jag och Helena fick väldigt bra feedback på det vi skrev på Instagram. Det bästa vi har gjort tror jag ändå, annars spekuleras det för mycket liksom. Alla tidningar spekulerar ju väldigt gärna om varför och hur. Men det är privat.

I en tidigare intervju med Aftonbladet fick han frågan om han dejtar efter skilsmässan – svaret blev då tvärt nej.

– Nej, haha. Dit har jag inte riktigt kommit ännu. Jag ligger lågt på den fronten, sa han.

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN