Casper Janebrinks svar på dejtingfrågan – efter skilsmässan från Helena

CASPER JANEBRINK, HELENA JANEBRINK

Casper Janebrink har nyligen blivit singel efter drygt 20 år ihop med ex-hustrun Helena. Nu berättar han hur det egentligen står till på kärleksfronten idag – efter alla spekulationer.
0:19

Efter reklamen: Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

(0:19)

Det var i februari tidigare i år som dansbandsstjärnan Casper Janebrink, 52, och hustrun Helena Janebrink, 44, meddelade att de går skilda vägar efter över 20 år tillsammans.

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner.”, skrev han på Instagram då.

Ex-makarna har två barn tillsammans, och i en intervju med Aftonbladet ger Casper nu svar på dejtingfrågan och tankarna över skilsmässan.

Tittarnas frågor om Lotta efter upptäckten: “Orolig”

Casper om måendet: ”Bästa sättet för oss att leva vidare”

När Hänt i början av mars träffade Janebrink beskrev han måendet som bra.

– Jag mår bra. Det är alltid tråkigt med skilsmässa såklart. Många som blir drabbade, framförallt min familj, att man ska dela på sig. Men ibland är det bättre att man går isär än att vara kvar i ett förhållande, säger han och fortsätter:

– Vi valde tillsammans att detta var det bästa sättet för oss att leva vidare helt enkelt. Jag tyckte att jag och Helena fick väldigt bra feedback på det vi skrev på Instagram. Det bästa vi har gjort tror jag ändå, annars spekuleras det för mycket liksom. Alla tidningar spekulerar ju väldigt gärna om varför och hur. Men det är privat.

0:45

Efter reklamen: Arons fina hyllning till vännen som dog i cancer – bara 17 år gammal

(0:45)

Casper Janebrinks svar på dejtingfrågan: ”Jag ligger lågt”

I en intervju med Aftonbladet berättar Casper Janebrink nu om skilsmässan. Den senaste tiden har många spekulerat i vad det var som egentligen hände mellan Casper och Helena och det är något som är privat.

Men nu kan Casper däremot avslöja en del om kärlekslivet. På frågan om han börjat dejta än blir svaret ett tvärt nej.

– Nej, haha. Dit har jag inte riktigt kommit ännu. Jag ligger lågt på den fronten, säger han till Aftonbladet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Arvingarna aktuella i ny krogshow på Kajskjul 8 i Göteborg

Casper Janebrinks Arvingarna är dessutom aktuella med en ny krogshow som kommer äga rum senare i år. Showen speglas ur ett fans ögon som följt bandet ett längre tag.

– Det är ju många fans som följt oss genom åren och många yngre tjejer då som nu har fått egna barn. Det är lite där vi fångar upp storyn. Att barn fångade upp Arvingarna med låten I do år 2019. Vi har fått en ny skara unga fans om vi säger så, säger Casper Janebrink.

ARVINGARNA

Arvingarna uppträdde på Thorleifs minneskonsert.

Tommy Holl/TT

FOTO: Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!