Därför ska Casper Janebrink och kärleken inte flytta ihop – trots graviditeten

Casper Janebrink, Therese Andersson

Casper Janebrink och Therese Andersson väntar barn ihop, men för Expressen berättar artisten nu att de inte har några planer på att flytta ihop.
Läs här för att veta varför!
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Det var i veckan som den stora nyheten om att Casper Janebrink väntar barn med nya flickvännen Therese Andersson kom ut. Detta tre månader efter att han och ex-frun Helena Janebrink gick skilda vägar efter 23 år som gifta.

I en ny intervju med Expressen berättar Arvingarna-profilen nu om tiden efter skilsmässan.

– En skilsmässa är aldrig rolig. Hur det än blir så är det alltid tråkigt för de som skiljer sig och för de som är runtomkring. Hur man ska tackla det ena och det andra, säger han.

Även Helena har pratat ut om tiden efter skilsmässan. I en intervju med Hänt berättar hon att skilsmässoprocessen stundvis varit smärtsam.

– Du vet, efter så här många år… Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse, säger hon.

Linn avslöjar dramatiken tittarna inte får se när Tommie tvingas lämna

Se klippet här!

Så träffades Casper Janebrink och nya flickvännen

Men hur träffades egentligen Casper och Therese? För tidningen avslöjar han nu att han träffade den nya kärleken på gymmet.

– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för. Vi tycker om varandra väldigt mycket, berättar han.

Lassemans privata avslöjande om relationen till sönerna: ”Nu tänker jag..”

Therese har inga barn sedan tidigare och när hon blev gravid fattade de ett gemensamt beslut.

– Vi bestämde oss för att behålla barnet. Jag kände att det här barnet kommer att komma inom det närmsta ett eller två åren ändå. Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss. Jag sa att vi kör nu. Likaväl som vi kör om ett år. Jag blir ju inte yngre, förklarar han.

Därför ska de inte flytta ihop

Men paret har i dagsläget inga planer på att flytta ihop. Casper och Therese känner nämligen att de vill ta det långsamt.

– Det kanske vi inte gör till att börja med. Vi tar det lite lugnt på den fronten, förklarar Casper.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!