Lassemans privata avslöjande om relationen till sönerna: ”Nu tänker jag..”

Lars "Lasseman" Larsson

Arvingarnas Lars ”Lasseman” Larsson och hustrun Therese Larsson håller på att renovera nya huset. För Hänt berättar han nu om kraven på sönerna.
0:39

Efter reklamen: Arvingarna-profilen Lasseman om renoveringen av nya huset

(0:39)

Lars "Lasseman" Larsson, 50, är en av medlemmarna i Arvingarna och tillsammans med Casper Janebrink, 52, Tommy Carlsson, 53, samt Kim Carlsson, 49, gör de succé med alla låtar och shower!

Lasseman och hustrun Therese Larsson träffades i början av Lassemans karriär i Arvingarna och sedan dess har kärleken blomstrat! Numera renoverar de sitt nya hus tillsammans och låter följarna hänga med i processen.

Visar upp bilderna från nya huset efter renoveringen

Lasseman tillsammans med sin fru Therese bodde tidigare i en villa i Långedrag utanför Göteborg. Förra året berättade att de har sålt huset för att flytta till en mindre villa, bara några hundra meter bort.

Sigrids lyxresa – har lämnat landet i graviditeten

Det gamla huset är en riktig lyxvilla och prislappen landade runt 25 miljoner kronor. Paret köpte det för ungefär tio år sedan för 5,9 miljoner så Lassemans har då inte gjort en dålig affär!

Makarna har startat konto villa_lassemantherese på Instagram där följarna kan ta del av den pågående renoveringen av huset.

Lassemans krav på sönerna Ludvig och Philip

Nu när bygget av det nya huset drar igång är hela familjen involverad, även sönerna Ludvig, 22, och Philip, 20, är med och snickrar. För Hänt berättar Lasseman att han fick vara med sina föräldrar och byggde hus.

– Jag ser tillbaka hur jag växte upp och det är ju antagligen därifrån jag gillar att snickra. Det var lite samma för mig när jag var i den åldern då byggde min mamma och pappa hus och jag gick med där och lärde mig. Det har varit nyttigt för mig.

Lasseman tänker att sönerna ska följa med i bygget och lära sig.

Carola Häggkvist om stödet från följarna

Se klippet här!

– Förra huset vi byggde så var de 10 och 12 år då hjälpte de inte till riktigt, de kunde hjälpa till och bära lite grejer. Nu tänker jag att de ska vara med och hjälpa till och bära och lära sig lite grann. De är ju starka killar, säger Lasseman till Hänt och fortsätter:

– Det är roligt att hela familjen är engagerad i vad vi ska göra. Ska vi lägga in ett golv “Kan vi inte ta det? Det är snyggt”, dem gillar också det här planerandet av byggandet.

Kul att hela familjen kan vara med och bygga på nya huset!

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!