Idol 2023 marknadsföring banner

Lasseman och Therese Larsson visar upp magnifika utsikten från nya huset

12 feb, 2022 
LASSEMAN LARSSON
Lasseman och hans fru Therese har lagt vantarna på ett underbart hus i Långedrag utanför Göteborg. Sedan dess att de flyttade in har de haft fullt upp med renovering och väntan på bygglov. Nu visar de upp den otroliga utsikten!
Annons

Lars "Lasseman" Larsson, 49, är en av medlemmarna i Arvingarna och tillsammans med Casper Janebrink, 52, Tommy Carlsson, 53, och Kim Carlsson, 49, gör de succé med alla härliga hits.

Vid sidan av karriären med Arvingarna har Lasseman varit gift med Therese Larsson i alla år. Therese har tidigare berättat för Hänt om deras starka kärleksrelation.

– Genom åren har vi, likt andra par, haft ”ups and downs”. Herregud, det finns väl inga par som hållit ihop i snart 30 år som inte haft det smärtfritt, sa hon då.

Dit har Lasseman och Therese flyttat

Lasseman och Therese har alltid gillat att bygga och förädla hus. I höstas sålde de sitt gamla hus där barnen växt upp och där Arvingarna även spelat in tv-programmet Lassemans altan. Flyttlasset gick däremot inte särskilt långt därifrån, men den stora skillnaden är närheten till havet och sjöutsikten.

Annons

Sedan dess har projekten varit i full gång och är det inte invändiga förändringar så är det alltifrån rivningsprojekt och tillbyggnad.

– Jag och Therese, vi har ju alltid gillat det här med hus, att förädla och göra det till så trivsamt för oss som möjligt, och gör fortfarande. Så det ska vi fortsätta med i nya huset också!, har Lasseman tidigare sagt till Hänt.

Lassemans otroliga sjöutsikt – se bilderna här

Under hösten har paret däremot gått i väntans tider. De har väntat tålmodigt för att få bygglov och nu verkar det äntligen ha gått igenom! Det handlar om en tillbyggnad på huset och garage. Detta leder till att de måste riva sitt skjul där de haft många trevliga middagar.

”Till helgen ska vi börja riva vårt urmysiga skjul. Känns lite trist då vi verkligen gillar det och har kunnat använda det för att umgås med släkt och vänner trots coronatider. Nu måste vi ta ner det då vår tillbyggnad på huset samt garage behöver platsen.”, förklarade paret i ett inlägg på Instagram.

Annons

Men om vi känner Lasseman och Therese rätt så är inte rivning av skjulet det enda som står på agendan. Självklart har de även tagit sig an att renovera bryggan och bygga en spång.

Nu visar paret upp den otroligt vackra havsutsikten och följarna är riktigt imponerade.

”Men, så nära havet ni bor, underbart!”, skriver en person.

”Vilket läge! Njuuuut, ha en bra helg på Er!”, skriver en annan.

”Vilken fin utsikt ni måste jo vara mycket fint på sommaren”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons