LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robin Bengtssons och Sigrid Bernsons lyxresa – har lämnat landet

09 maj, 2022 
SIGRID BERNSON, ROBIN BENGTSSON
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har lämnat landet.
I september blir de föräldrar till sitt första gemensamma barn. Nu visar paret upp bilder från den spektakulära resan.
Annons
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Robin Bengtsson, 32, och Sigrid Bernson, 33, träffades för första gången i TV4:s underhållningsprogram Let's dance där de tävlade om vinsten tillsammans år 2019.

Sedan dess har mycket hänt. Det tog drygt ett halvår efter Let's dance för paret att avslöja sin relation och när nyheten väl var ute kunde paret äntligen skylta med sin kärlek. Paret har också hunnit flytta ihop och bli sambor. De bor i en vacker villa en bit utanför Stockholm och de har haft fullt upp med renoveringen.

I den fina villan bor de tillsammans med Robins son William, 7, som han har från ett tidigare förhållande med Emma Hallbygård. William bor med Robin och Sigrid varannan vecka.

Så avslöjade Sigrid och Robin att de väntar barn

För några veckor sedan kunde paret avslöja en riktigt glad nyhet! Det var på Robins födelsedag som de avslöjade att Sigrid är gravid. Med tanke på att Robin fyllde år dagen till ära, så passade det ju väldigt bra att avslöja graviditeten med orden "baka en bulle"? Minst sagt fyndigt!

Annons

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra.. I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.”, skrev paret då.

Och sedan dess har gratulationerna till Sigrid och Robin fullkomligt strömmat in! Sigrid har tidigare varit öppen om sin utmattning, men att hon lyckligtvis är på bättringsvägen nu.

Sigrid och Robin lämnar landet – månader innan förlossningen

Eftersom barnet kommer i september betyder detta att Sigrid var gravid redan för några månader sedan när Robin tävlade i Melodifestivalen med låten Innocent love. Sigrid har tidigare berättat för Hänt hur hon lyckades dölja det hela.

Annons

– Då mådde jag till och med rätt illa. Jag hade med mig mackor och kräkpåse i värsta fall, så det inte skulle kräkas i Friends arena, sa Sigrid till Hänt.

– Mina luvtröjor har du haft mycket för att dölja magen, fyllde Robin i.

Kärleken och gravidlyckan fullkomligt sprudlar mellan paret just nu. Så vad passar då bättre än att lämna landet för att upptäcka de heta källorna på Island?

Nu har Robin och Sigrid lämnat landet.

”En liten tour i Blue Lagoon”, skriver Sigrid och visar upp både filmer och bilder från de härliga dagarna i det ljusblåa vattnet.

FOTO: Ola Axman/TT, Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons