ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

01 maj, 2022 
SIGRID BERNSON
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson väntar sitt första gemensamma barn ihop. Bebisen är beräknad i september, vilket betyder att Sigrid var gravid när pojkvännen ställde upp i Melodifestivalen 2022.
Nu berättar hon för Hänt hur hon dolde den stora hemligheten.
Annons
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändningBrand logo
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

Sigrid Bernson, 33, och Robin Bengtsson, 32, träffades när de dansade ihop i Let's dance 2019. De fick redan då upp ögonen för varandra, men det dröjde ända till julafton samma år innan de gick ut med sin relation offentligt.

Sedan dess har mycket hänt för paret. Bland annat har de flyttat ihop till en stor härlig villa i Vallentuna utanför Stockholm. Den villan har de renoverat och fixat till så att det ser ut exakt som de vill! Paret verkar ha ett intresse för att renovera. Förra året köpte de även en båt som var i renoveringsbehov. Men lagom till sommaren var den redo för sjösättning och de hade en underbar sommar till havs.

Med sig på äventyren har de ju såklart också Robins son Wille, 7, som han har från en tidigare relation med ex-flickvännen Emma Hallbygård.

Så avslöjade Robin och Sigrid graviditeten

I september kommer en ny liten familjemedlem till världen som ska få följa med på alla roliga saker som Robin och Sigrid hittar på. Det var i ett inlägg på Instagram som paret avslöjade den glada nyheten.

Annons

Dagen till ära fyllde nämligen Robin år, så vad passade bättre än att avslöja graviditeten med orden "baka en bulle"? Minst sagt fyndigt!

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra.. I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.”, skrev paret då.

Och sedan dess har gratulationerna till Sigrid och Robin fullkomligt strömmat in! Sigrid har tidigare varit öppen om sin utmattning, men att hon lyckligtvis är på bättringsvägen nu.

Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under Melodifestivalen

Att Robin och Sigrid gärna hittar på roliga saker är ingen hemlighet vid det här laget och sonen Wille har de gärna med sig. I vintras ställde Robin upp i Melodifestivalen med låten Innocent Love. Robin gick vidare direkt från deltävlingen i Avicii arena och lilla Wille blev så glad att han inte kunde hålla tårarna borta!

Annons

Och fler äventyr står på agendan! Nu har de bland annat gett sig av till invigningen av Kolmården för att ha en härlig dag tillsammans och kolla på alla djuren. När Hänt träffar henne och Robin på Kolmården berättar de mer om graviditeten.

Eftersom barnet kommer i september betyder detta att Sigrid var gravid redan för några månader sedan när Robin tävlade i "Mello". Nu berättar Sigrid hur hon lyckades dölja det hela.

– Då mådde jag till och med rätt illa. Jag hade med mig mackor och kräkpåse i värsta fall, så det inte skulle kräkas i Friends arena, säger Sigrid till Hänt och skrattar.

– Mina luvtröjor har du haft mycket för att dölja magen, fyller Robin i.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons