Sanningen bakom Robin Bengtssons sons tårar – nu berättar han om reaktionen

ROBIN BENGTSSON
Exklusivt

Robin Bengtsson gick direkt till final i Melodifestivalen 2022 och på plats i publiken satt hans kära flickvän Sigrid Bernson och hans son William. Men när Robin gick vidare visade lilla Wille en otroligt stark reaktion.
0:59

Efter reklamen: Robin Bengtssons fina stöd till Sigrid under tuffa perioden

(0:59)

Melodifestivalen 2022 är äntligen igång och efter första deltävlingen stod det klart att Robin Bengtsson, 31, och Cornelia Jakobs, 29, gick direkt till final! De två som gick till semifinal var inga mindre än Danne Stråhed, 65, och Theoz, 16.

Robin ställde upp med bidraget Innocent love och han fick hela Avicii arena att gunga av glädje. Robin har tidigare berättat för Hänt om sitt bidrag.

– Låten heter Innocent love och det är verkligen en arena-låt. En pop-rock kanske, det är fart och fläkt. Det går fort och liksom det är en glad låt med "sjunga-med-refräng". En perfekt mello-låt enligt mig, så det ska bli jättekul att äntligen få gå upp på scenen och köra, sa Robin till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robin Bengtssons stöd i publiken

På plats i publiken satt Robins flickvän Sigrid Bernson, 32, och hans son William, 8. Även massa vänner och hans syster var på plats och han har tidigare berättat för Hänt hur viktigt stödet är.

– Det är ju svinhärligt och framför allt på plats i arenan, det blir en extra pepp. Det är såklart jättekul att ha någon där som är där och hejar, har Robin tidigare sagt till Hänt.

När Hänt träffade Robin efter den stora kvällen var det en sprudlande glad Robin, han hade ju varit väldigt nervös eftersom i hans läge var det att gå vidare till final eller inte gå vidare alls. Men stödet i publiken var däremot inget han kunde fokusera på under uppträdandets gång.

– Jag såg faktiskt inte dem när jag var på scen, men jag såg dem sedan när jag gick utmed där bredvid, säger Robin till Hänt.

Exklusivt
Bonde-Linas kärleksbesked – orden om Bachelor-Simon

Sonens starka reaktion – tårarna i tv

Men något som fångade många tittares hjärtan var när Robin fick höra sitt namn, så var det en liten kille i publiken som blev helt överlycklig och kunde inte hålla tårarna tillbaka. Det var ju självklart ingen mindre än Robins son Wille.

Nu berättar Robin mer om Willes reaktion, som Robin tyvärr inte hann se.

– Ja, jag hann ju liksom inte fråga honom vad det var men det var ju ändå mysigt att få krama honom innan jag sprang upp på scenen, säger Robin till Hänt.

Är han ett stort fan av pappa Robin?

– Ja men det är han väl. Men han är ju precis som jag väldigt mycket tävlingsmänniska. Så han hade nog verkligen gråtit om jag inte gått vidare, säger Robin och skrattar.

MELODIFESTIVALEN 2022

Wille blev så glad att han började gråta

FOTO: SVT

FOTO: SVT

SENASTE NYTT!