ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Linas kärleksbesked efter Bonde söker fru – orden om Bachelor-Simon

05 feb, 2022 
SIMON LINDSTRÖM, LINA LARSSON
Lina var en av brevskrivarna i Bonde söker fru 2021 och blev vald av bonden Filip i slutvalet. Men efter ett tag ändrade han sig och tog istället upp kontakten med Ellinor.
Nu berättar Lina för Hänt hur hon ser på att dejta efter allt som hänt – samt så ger hon några kryptiska ord om sitt ex.
Annons
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"Brand logo
Ellinor i Bonde söker fru: "Jag vill inte veta mer"

Bonde söker fru 2021 blev en riktigt uppskattad säsong av det omåttligt populära dejtingprogrammet. På alla gårdar runtom i landet sprudlade kärleken och troligtvis kommer kärleken mellan de nyblivna paren hålla länge framöver.

Men på Filip Nilssons, 28, gård i Strömsholm blev det en annorlunda vändning efter inspelningarna. I slutvalet valde han Lina Larsson, 27, och de åkte som planerat på sin dejt-semester. Efter det var de ett par under några veckors tid men Lina har tidigare berättat för Hänt att det var något mellan dem som inte kändes rätt. Filip sa då till Lina att han hört av sig till Ellinor Eke Göransson, 28, och att de två skulle försöka istället.

BONDE SÖKER FRU 2021
Idet sistsn

Sagt och gjort och idag är Filip och Ellinor ett par! De har redan tagit flera steg i relationen och bland annat har Filip fått träffa Ellinors familj, de har även firat både jul och nyår ihop.

Annons

Bonde-Lina och Bachelor-Simons okända relation

Under i princip samma period som Bonde söker fru sändes på TV4 så sändes även dejtingprogrammet Bachelor. I Bachelor var det Simon Lindström, 29, och Sebastian Martinsson, 28, som sökte kärleken i programmet. Men snabbt kunde Hänt avslöja att det fanns en viss koppling mellan just Bachelor-Simon och Bonde söker fru-Lina.

– Ja just det, ja. Jodå, vi har varit tillsammans. Jag är ganska ung nu med, men under våra yngre dagar så hängde vi ihop där ett tag, så vi har ett förflutet. Men ett fint förflutet, så jag är inte förknippad med de tidigare flickvännerna han pratar om i Bachelor och det har jag alltid valt att förtydliga, sa Lina till Hänt och fortsatte:

– Det var ju en riktig ungdomskärlek, vi var ju 17 eller något sådant där. Det höll inte så länge, det var en kort romans.

Annons

Bonde söker fru-Lina om dejting och återförening med Bachelor-Simon

I en ny intervju med Hänt berättar Lina nu om chanserna för att hon och Simon skulle kunna hitta tillbaka till varandra.

– Haha. Simon är en fantastisk människa, han förtjänar verkligen kärlek men vi lever nog alldeles för olika liv för att det skulle ens vara möjligt. Jag ser honom som en fin bekant och kompis, säger Lina till Hänt.

Efter Filips svek mot Lina är det kanske många som undrar hur hon ställer sig inför att börja dejta igen.

– Just ja.. om jag dejtar nu. Den biten har jag ju delat med Sverige en gång redan så nu tycker jag att det är skönt att få hålla det privat faktiskt, säger hon till Hänt och tillägger:

–Men när jag är redo så kommer jag att dela den biten också, än så länge får mystiken tala före.

FOTO: TV4

Annons