ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariette Hansson om sonen Dantes okända sjukdomsbesked

04 feb, 2022 
MARIETTE HANSSON
Artisten Mariette blev mamma till lilla sonen Dante för drygt tre månader sedan. Nu berättar hon för Hänt om hans plötsliga insjuknande och svängen in till akuten.
Annons
Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssagaBrand logo
Mariette Hansson och Isabelle Grönqvists kärlekssaga

Mariette Hansson, 39, och hustrun Isabelle Hansson, 33, har varit ett par i flera år. De träffades för första gången för sex år sedan, men då var båda i en relation på var sitt håll. Men för ungefär ett år sedan meddelade paret att de förlovat sig. Isabelle är chefsdesigner och fotograf men däremot kan de inte längre titulera sig som endast flickvänner.

I höstas tog de nämligen nästa steg i förhållandet och sa ja till varandra! Idag är de gifta och har dessutom fått välkomna sitt första gemensamma sitt första gemensamma barn tillsammans, en son, med namnet Dante.

Dante kom till världen i november och lyckan var total! På Instagram berättade Mariette om den obeskrivliga lyckan.

”I måndags ville han ut till sina mammor”, skrev hon då.

Annons

Därför blev Mariette anmäld till Socialtjänsten

Sedan dess har familjen njutit för fullt i bebisbubblan och både hunden Bosse och Isabelles dotter Disa, 3, verkar överlyckliga över sin lillebror. Men plötsligt hände det som inte fick hända – Mariette fick ett brev från Socialtjänsten.

Mariette publicerade brevet för sina följare på Instagram. Anmälaren uppger bland annat att hen är orolig över att Mariette inte har tid att ta hand om sitt nyfödda barn.

Anmälaren baserar sin åsikt efter att hen ska ha tagit del av bilder och stories på Mariettes Instagram där hon är ute och spelar musik och har för fullt upp för att kunna ta hand om bebisen.

”Anmälaren blir rädd och tycker att det är obehagligt när hen ser hur upptagen mamma är. Anmälaren har via gemensamma vänner hört att mamman har väldigt mycket för sig. Anmälaren vet inte om det finns någon annan som avlastar mamma när hon spelar musik.”, stod det i brevet.

Annons

Mariette Hansson om sonens insjuknande – fick åka in till akuten

Trots att Mariette blev upprörd över brevet så tog hon det lite med en nypa salt, för Mariette är ju världens bästa mamma till lilla Dante!

– Jag fick mig nästan ett litet skratt när jag läste det för att det var så himla overkligt att få ett sådant brev till sig, där någon dessutom har kollat igenom min Instagram och påstår att jag spelar och jobbar så mycket att jag inte kan ta hand om mitt barn, sa Mariette till Aftonbladet och fortsatte:

– Jag kan inte säga att det här har påverkat mig negativt på något sätt, det enda jag känner är att de här resurserna hade kunnat läggas på fall som verkligen behöver det. Och att det säkert finns väldigt många som hade behövt det här.

Nu har det dessvärre blivit trubbel i paradiset igen – och Dante har behövt uppsöka akuten. Eftersom både Mariette och Isabelle fick covid var det en väldigt stor risk att även Dante skulle bli smittad. Och det var exakt det som hände.

I ett meddelande till Hänt berättar Mariette mer om händelsen.

”Ja han fick sig en rejäl släng av covid tyvärr. Både jag och Bell åkte på det och det var oundvikligt att han skulle få det med tanke på att vi bor under samma tak. Men personalen på akuten var så proffsig och visste precis vad de skulle göra.”, skriver Mariette till Hänt och avslutar:

”Han mår bättre och har repat sig fort. Tålig liten kille.”

MARIETTE HANSSON
Dante repade sig snabbt som tur var.

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons